Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM ZMA 100 kapslar

GAAM ZMA 100 kapslar

Finns i lager
179 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Zink och magnesium från GAAM Health Series med tillsatt vitamin B6 som optimerar upptaget och därmed effekten av preparatet. ZMA främjar en normal hormonbalans och sänker kortisolet vilket leder till ökat välbefinnande och förbättrad nattsömn, som i sin tur ökar återhämtningen och dina resultat.

Zink spelar bland mycket annat, en central roll i ämnesomsättningen och i kroppens hormonproduktion. Magnesium är en frekvent förekommande mineral inom en rad av kroppens metaboliska processer däribland en stor roll i proteinsyntesen.

Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 3 kapslar dagligen innan läggdags. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 3 kapslar (% av DRI):
Magnesium 250 mg (66%)
Zink 25 mg (250%)
Vitamin B6 10 mg (714%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Magnesiumcitrat, zinkglukonat, pyrodoxin HCI, kapsel (gelatin (bovint)).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 74,24 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?