Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM  Probiotika 90 kapsel

GAAM Probiotika 90 kapsel

Finns i lager
199 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Probiotika är samlingsnamnet på de godartade mjölksyrabakterierna som återfinns naturligt i vissa livsmedel och som frodas i mage och tarmsystemet. Mjölksyrabakterier finns naturligt i kroppen och spelar en stor del i vårat välmående och fysiska hälsa.

  • Ca 200 miljoner bakterier
  • 6 olika bakteristammar
  • Stödjer immunförsvaret

Vad är mjölksyrabakterier?
Mjölksyrabakterier kallas även tarmbakterier och finns naturligt i vår tarmflora, de vanligast förekommande probiotiska bakterierna är laktobaciller, bifidobakterier och streptokocker. Mjölksyrabakterier kan vi få i oss via kosten, de återfinns i bland annat mejeriprodukter.

Mjölksyrabakterier har förmågan att lindra en orolig mage och när magen fungerar som den ska så ökar näringsupptaget i kroppen, vilket är väldigt fördelaktigt för dig som tränar. Det spelar ingen roll hur mycket du äter om kroppen inte kan tillgodogöra sig näringsämnena. En god tarmhälsa är också direkt avgörande för vårat fysiska välmående och immunförsvar.

Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel dagligen, gärna i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
Inulin 400 mg
Bakteriekulturkomplex ca 200 000 000 bakterier
- varav Bifidobacterium animalis 46 000 000
Enterococcus faecium 46 000 000
Lactococcus lactis 46 000 000
Lactobacillus acidophilus 30 000 000
Lactobacillus casei 17 000 000
Lactobacillus salivarus 15 000 000

Ingredienser: Inulin, bakteriekulturkomplex, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, kiseldioxid), kapsel (gelatin (bovint)), färgämne (titandioxid).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 141,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?