Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM GABA 100 kapslar

GAAM GABA 100 kapslar

Finns i lager
139 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

GABA är ett kosttillskott som framförallt har en lugnande effekt för dig som har nervositet- eller sömnproblem.

  • Sänker aktivitetsnivån
  • Lugnar nervsystemet
  • Hämmande egenskaper
  • Underlättar din återhämtning

Vad är GABA?
GABA är en förkortning på Gamma-aminosmörsyra (Gamma-aminobutyric acid). Det är en smörsyra och den viktigaste hämmande signalsubstansen i nervsystemet tack vare sin lugnande effekt. GABA hjälper dig att effektivt ta ditt nervsystem ur balans och minimera symptom som stress och oro.

Hur fungerar GABA?
För att hjärnans signaler ska skickas precis dit dom ska hjälper GABAs hämmande substans till att hålla närliggande nerver från att aktiveras på fel signaler. Tänk dig att du ska gå på toa mitt i natten, då vill du ju tända lampan på toan och inte varenda lampa i hela huset. Skulle det hända finns det risk för att proppen går och du har helt plötsligt inget ljus alls… Liknande scenario kan hand i hjärnan om det inte finns tillräckligt höga GABA-nivåer.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350077752450
Förpackningsstorlek
100 st
Dosering & Användning
Ta 1 - 2 kapslar dagligen, med fördel innan sänggående och på fastande mage. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
GABA 500 mg

Ingredienser: 4-aminobutansyra (gaba), fyllnadsmedel (kiseldioxid), magnesiumstearat, kapsel (gelatin (bovint)), färgämne (titandioxid).Kan innehålla spår av MJÖLK, HAVRE, ÄGG och SOJA.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 96,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?