Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM BCAA + Caffeine Sour Apple 400 g

GAAM BCAA + Caffeine Sour Apple 400 g

Finns i lager
269 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

GAAM BCAA + Caffeine är produkten för dig som värdesätter funktion och prestation. Hela produkten från smaken till innehållet är genomtänkt och anpassat för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din träning.

  • 6:1:1 blandning
  • 6000 mg L-Leucin
  • 100 mg koffein per portion
  • 12 g aminosyror per servering
  • 100% glutenfri

GAAM BCAA + Caffeine är perfekt innan och under ditt träningspass för att öka proteinsyntesen samt hålla energin på topp. Aminosyrorna påverkar din proteinsyntes positivt och verkar muskelbesparande medan koffeinet piggar upp. Det gör produkten perfekt för dig som t.ex. kör cardio på fastande mage.

Vad är BCAA?
BCAA är en förkortning av Branched Chained Amino Acids (grenade aminosyror). BCAA består av de grenade aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Av dom tre är det framförallt leucin som visat sig ha den mest betydande rollen för proteinsyntesen. Ordet syntes innebär en nybildning och tillväxt av något i kroppen. Fördelen med så kallade fria aminosyror är att dom hjälper till att bygga upp dina muskler direkt efter nedbrytning. Aminosyror är rent protein vilket innebär att du snabbt kommer åt det du vill ha. Aminosyror tas upp via blodet och adderas till dina muskler.

Storlek: Innehåller 400 g (27 portioner).

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350077753624
Förpackningsstorlek
400 g
Dosering & Användning
Blanda ca 1 skopa (5 g) i vatten eller annan dryck och drick dagligen. Exempelvis innan träning eller sänggående. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 portion (ca 15 g) (% av DRI):
L-Leucin 6000 mg
L-Valin 1000 mg
L-Isoleucin 1000 mg
Glutamin 4000 mg
Koffein 100 mg
Vitamin B6 1,6 mg (100%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-isoleucin, äppelsyra, natriumbikarbonat, inulin, maltodextrin, färgämne (rödbetspulver), aromer, pyrodoxin hcl, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-k, innehåller en källa till fenylalanin).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 186,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?