Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
FRONTPRO Tuggtabletter för hund M 4-10 kg 3 st 28,3 mg

FRONTPRO Tuggtabletter för hund M 4-10 kg 3 st 28,3 mg

Finns i lager
385 kr
Hämta ut dina recept här!
Detta är ett receptfritt djurläkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.
Beskrivning
FRONTPRO® är en ny och välsmakande tuggtablett som ger din hund ett snabbt och effektivt skydd mot fästingar och loppor. En enda tuggtablett verkar i 30 dagar och dödar loppor innan de hinner lägga ägg, vilket bidrar till att förhindra angrepp i omgivningen. Därför är din hund alltid optimalt skyddad mot loppor och fästingar.

FRONTPRO® har en läcker smak som din hund kommer att älska. Tabletten är väldigt enkel att ge som en godbit – med eller utan mat. Produkten verkar inifrån och ut, så du kan leka och gosa med din hund direkt.

Från tillverkaren av FRONTLINE®. Läs bipacksedeln för mer information och bruksanvisning.

Produktfakta
Varumärke
EAN
4064951016943
Förpackningsstorlek
3 st
Ursprungsland
Frankrike
Dosering & Användning
För oral användning till hund. Läkemedlet administreras vid en dos om 2,7-7 mg/kg kroppsvikt. Välj lämplig storlek på tuggtablett enligt hundens vikt. För hundar som väger mer än 50 kg, använd lämplig kombination av tuggtabletter med olika/samma styrka. Dela ej tabletten.

Administreringssätt: Tabletterna är tuggbara och smakliga för de flesta hundar. Om hunden inte direkt accepterar tabletten kan den administreras tillsammans med foder.

Innehåll
Afoxolaner 28,3 mg, Majsstärkelse, Sojaprotein, Biffsmak, Povidon (E1201), Makrogol 400, Makrogol 4000, Makrogol 15-hydroxystearat, Glycerol (E422), Triglycerider med medellånga kedjor
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 385 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?