Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • FOREO UFO 2 Fuchsia
  • FOREO UFO 2 Fuchsia
  • FOREO UFO 2 Fuchsia
  • FOREO UFO 2 Fuchsia
25%

FOREO UFO 2 Fuchsia

Kampanj slutar 2024-12-31
Finns i lager
3.295 kr
2.471,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Nya UFO 2 ger dig ansiktsboost på 2 minuter!

Den svenska innovationen UFO 2 passar alla hudtyper oavsett ålder. Den förbättrar din hy och skapar lyster med hjälp av kraftigt verkande Korea-inspirerade ansiktsmasker i kombination med snabb uppvärmning, nedkylning, T-Sonic-pulseringar och fullt spektrum av LED-ljus som gör att essensen verkar djupare ner i huden. Välj den ansiktsmask som just ditt ansikte behöver och uppnå resultatet av en fantastisk och återfuktad hy. 

Varje behandling består av en noggrant utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för en maximal effekt och lugnande ansiktsmassage. Värme på upp till 45 ℃ och T-Sonic-pulseringar ökar ingrediensupptaget genom att vidga porerna samt få ansiktsmusklerna att slappna av. Kyla på 5 ℃ minskar svullnad och porer samt stramar upp huden. LED-ljusen har sina unika hudvårdegenskaper såsom anti-aging, lyster och motverkande av rodnad m.m. Varje mask erbjuder ett förinställt ljusprogram vilket ger dig den perfekta kombinationen för din ansiktsbehandling. Ta farväl av traditionella ansiktsmasker och säg hej till den koreanska hudvårdsrevolutionen!

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350092139649
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning

Såanvänder du din UFO:

  1. Ladda ner FOREO-appen och parkoppla den med din UFO via bluetooth. Skanna maskens streckkod såsynkas automatiskt behandlingen till din UFO och du kan starta den direkt från appen.
  2. Lyft ringen från UFO/UFO mini, placera den UFO-aktiverade masken påenheten och fäst den genom att klicka tillbaka ringen.
  3. För UFO varsamt över ansiktet, rengjord hy, i cirkulära rörelser tills enheten stängs av. Släng masken och skölj UFO med vatten.
  4. Klappa försiktigt in överflödigt maskserum med fingrarna och avsluta rutinen med din fuktkräm.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 2.471,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?