Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

FLO

FLO grundades av ett gäng nytänkande tjejer som såg ett stort behov av hälsosammare och miljövänligare intimvårdsprodukter. FLO arbetar bara med naturliga, växtbaserade, biologiskt nedbrytbara och allergivänliga material såsom organisk bomull och ekologiskt odlad bambu. 

Utan att kompromissa med prestanda så har FLO tagit fram en produktserie med en fantastisk komfort som även värnar om vår natur. 5% av företagets vinst går direkt till Orchid Project som arbetar mot kvinnlig könsstympning. FLO donerar också produkter till organisationen Red Box som hjälper de som inte har råd att köpa intimvårdsprodukter.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
0 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre

Miljövänliga bindor från FLO

FLO Bamboo Pads är en helt ekologisk och biologiskt nedbrytbar binda som är silkeslen mot huden. Trots att den är supertunn så har den en fantastisk absorberingsförmåga och låter huden andas.

PETA-certifierad VEGAN och helt utan, färgämnen, bekämpningsmedel, klorblekmedel och dofter. 

Överlägset läckageskydd och hög vidhäftning. Kombipack med 15 bindor (10 dagbindor + 5 nattbindor).


Biologiskt nedbrytbara tamponger från FLO

FLO Tampong Regular är en 100% organisk och biologiskt nedbrytbar tampong av ekologisk bomull, utan syntetiska fibrer, färgämnen, bekämpningsmedel, klorblekmedel och dofter. PETA-certifierad VEGAN och glassburksförpackad för att ge "den tiden" i månaden lite mer FLO! 

FLO:s fantastiska tamponger finns både med och utan applikator.