-20%
EVY TECH MOUSSE SPF20 150ML
1/1
EVY

EVY Solskyddsmousse SPF20, 150ml

Skydda den känsliga huden mot solen med EVY solskyddsmousse SPF20 som är en stor favorit när det kommer till solskydd. Läs mer
111 kr
(Ordinarie pris 139 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Skydda den känsliga huden mot solen med EVY solskyddsmousse SPF20 som är en stor favorit när det kommer till solskydd. EVY är en svensk produkt som är speciellt utvecklad för att ta hand om vår känsliga skandinaviska hud i solen, men den passar även bra för alla hudtyper. Har du en mycket ljus eller överkänslig hy är EVY solskyddsmousse SPF20 perfekt för dig och EVY går att använda i både ansiktet och på kroppen.

UVA- och UVB-strålar.

EVY solskyddsmousse har ett effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar som håller i över 8 timmar, med en hållbar formula som lägger sig i det hela övre hudlagret. Detta gör att du kan bada, svettas eller handdukstorka dig utan att bli orolig över om solskyddet är kvar eller inte, för det är det! EVY är ett smart solskydd som bildar en skyddsbarriär som förstärker hudens eget försvar.

Vad gör EVY solskyddsmousse så fantastisk?

EVY solskyddsmousse är ett näringsberikat solskydd med C- och E-vitamin, silke och kollagen som motverkar och reparerar befintliga solskador på huden. Moussen återfuktar och skyddar huden från att bli uttorkad av solen, samtidigt som du får en snyggt solbrun färg.

Varför EVY?

EVY innehåller inga nanopartiklar, är parfymfri och allergitestad. Den skyddande formulan rekommenderas dessutom av många hudläkare, även till personer som lider av soleksem, solallergi samt abinism. Vitiligoförbundet rekommenderar även EVY SPF20 som det mest solsäkra skyddet på marknaden.

Innehållsförteckning Dosering & användning

Köps ofta tillsammans

Varumärke EVY
Kategori Hud > Solskydd för kroppen Hud
EAN 5694230167012
Förpackningsstorlek 150 ml
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!