-15%
Eskimo-3 Pure 210 ml
1/1
Eskimo-3

Eskimo-3 Pure 210 ml

Eskimo-3 Pure är ett kosttillskott med omega-3-fettsyror, förstärkt med oxidationsskyddet Pufanox. Läs mer
101 kr
(Ordinarie pris 119 kr)
Finns i lager 
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning

Eskimo-3 Pure är ett kosttillskott med omega-3-fettsyror, förstärkt med oxidationsskyddet Pufanox.

Med EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion. Fet fisk innehåller över 5 olika fettsyror med olika egenskaper. Varje enskild fettsyras betydelse för kroppens organ är inte klarlagd.Det man vet är att helheten, dvs fet fisk med hela dess mångfald av fettsyror är viktig och bör tillföras kroppen regelbundet. Därför innehåller Eskimo-3 Pure bara ren och omodifierad fiskolja. Eskimo-3 Pure innehåller omega-3 fettsyror bevarade i sin naturliga form.

För att få en stabil och ren olja tillsätts PUFANOX, ett naturligt oxidationsskydd. Eskimo-3 Pure är den enda fiskoljan som renas i ytterligare steg (3 TG C). Eskimo-3 Pure är utvecklad av Cardinova som är världsledande inom omega-3-forskning.   Certifierad av FRIEND OF THE SEA för att den uppfyller miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

Rekommenderad dos: 1-3 ml dagligen i samband med måltid. (Ett kryddmått rymmer 1 ml = 1 g.) Mängden ska anpassas till övrigt intag av fet fisk. 

Öppnad flaska förvaras i kylskåp.

Om du behandlas med blodförtunnande medicin eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/sköterska innan du börjar använda fiskoljeprodukter.

Varumärke Eskimo-3
Kategori Vitaminer & Kosttillskott > Hjärta & Kärl Vitaminer & Kosttillskott > Omega-3 & Fettsyror
EAN 7391325933405
Klassificering Kosttillskott
Förpackningsstorlek 210 ML

I samma kategori

Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej! 
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!