Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Younique Amazing Skin 30 portionspåsar

Elexir Pharma Younique Amazing Skin 30 portionspåsar

Slut i lager
369 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Younique – Amazing skin är ett premiumtillskott inom skönhetskategorin med 4 välkända ingredienser för huden. I Younique får du kollagen, MSM, hyaluronsyra och kisel i en och samma produkt i generösa doser förpackade i enkla portionsförpackningar. Med sin neutrala smak passar den perfekt att blanda ner i vatten eller valfri dryck. 

Kollagen från Verisol har kliniskt dokumenterad effekt att öka hudens fasthet och jämna ut rynkor. Kollagenet är nedbrutet i bioaktiva kollagenpeptider lätt för kroppen att ta upp. OptiMSM är renaste formen av MSM med dokumenterad effekt att göra huden slätare och ger den mer lyster. 

Hyaluronsyra är ett ämne som förekommer naturligt i kroppen med hög koncentration i huden. Kisel är en naturlig beståndsdel i hår, hud och naglar. Younique innehåller naturligt kisel från bambuextrakt. 

  • Med kollagen som ökar hudens fasthet och jämnar ut rynkor
  • Med MSM som gör huden slätare och ger den mer lyster
  • Naturligt kisel från bambu
  • Med hyaluronsyra
  • Enkla portionspåsar
  • Pulver med neutral smak
     

Q&A
Kan man blanda Younique även med varm dryck?
Elexir Pharma svarar: Ja den kan blandas med valfri kall eller varm dryck. 

Vad är det för kollagen i Younique?
Elexir Pharma svarar: Kollagenet har bovint ursprung och kommer från varumärket Verisol. 

Smakar Younique något?
Elexir Pharma svarar: Nej pulvret har väldigt neutral smak och blandar man med minst 2 dl vätska smakar den inget alls. Blanda väl för att undvika klumpar. 

Varumärke
EAN
7350023031462
Förpackningsstorlek
30 st
Ursprungsland
Norge
Dosering & Användning Rekommenderat intag för vuxna: 1 portionspåse per dag. Häll pulvret i ett glas och fyll på med valfri vätska. Rör om under tiden så att det blandas väl. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan det är viktigt med en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur och skyddat mot solljus samt oåtkomligt för barn.
Innehåll

Innehåll per 1 portionspåse (%DRI):
Kollagenpeptider Verisol®2500 mg (**)
MSM –OptiMSM®1000 mg (**)
Kisel från bambuextrakt 50 mg (**)
Hyaluronsyra 100 mg (**)

DRI = Dagligt referensintag 
**DRI ej fastställt

Ingredienser: Kollagenpeptider (bovint), MSM (metylsulfonylmetan), natriumhyaluronat, bambuextrakt (Bambusa vulgaris), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 276,75 kr