Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Magnesium 375 mg 30 tabletter
Vegan

Elexir Pharma Magnesium 375 mg 30 tabletter

Finns i lager
45 kr*
* Kan ej kombineras med rabattkoder och ingår ej i kampanjer
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Magnesium är ett kosttillskott som täcker det dagliga magnesiumbehovet hos både män och kvinnor. Elexir Magnesium innehåller tre typer av magnesium: magnesiumoxid, magnesiumcitrat och magnesiummalat. Dessutom innehåller Elexir Magnesium svartpepparextraktet Bioperine® som kan hjälpa till att öka upptaget av magnesium i kroppen.

  • Vegansk
  • 30 tabletter
  • Tre typer av magnesium

Magnesium är en viktig mineral som kroppen behöver för att bibehålla en rad funktion som en normal muskel- och nervfunktion, normal energiomsättning, normal benstomme och tänder samt att bidra till att minska trötthet och utmattning. Varje tablett innehåller 375 mg magnesium.

I en miljövänlig pappersförpackning perfekt för resan eller att ha med sig i väskan! Innehåller 30 dagsdoser.

  • Lätt att ta med sig, kan ha i fickan eller väskan
  • Lätt att öppna och stänga/återförslutningsbar
  • Bättre fyllnadsgrad än burkar
  • Bättre transportmässigt, då de kan packas utan luft
  • FSC märkt kartong
  • Helt återvinningsbar då förpackningen är tillverkad av papper
Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 tablett (% av DRI):
Magnesium (magnesiumoxid, -citrat, -malat) 375 mg (100%)
Vitamin B6 3,7 mg (264%)
Svartpepparextrakt (Bioperine®) 1,5 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Magnesium (magnesiumoxid, -citrat, -malat), stabiliseringsmedel (mikrokristallinsk cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), cikoriarotfiber (inulin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, trikalciumfosfat), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), svartpepparextrakt (Piper nigrum L.), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 45 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?