Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Kollagen 35 Portioner

Elexir Pharma Kollagen 35 Portioner

Slut i lager
197 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Kollagen består av marint kollagen typ I från fisk. Kollagenet utvinns ur vildfångad torsk från Nordatlanten. Fisket är kontrollerat och följer EU:s direktiv om ansvarsfullt fiske med hänsyn till hållbart fiskbestånd. Elexir Kollagen är hydrolyserat (nedbrutet) för bättre upptag i kroppen och är lätt att lösa upp i vatten, juice, smoothie eller annan valfri vätska. Neutral smak som passar i både varm och kall dryck. 

Kollagen finns rikligt i kroppen med hög koncentration i hud, bindväv, ledbrosk och hår. Kroppen kan själv tillverka kollagen av aminosyror från kosten men produktionen sjunker med stigande ålder. 
 
Elexir Marint kollagen:

  • 100% rent kollagen typ I
  • Av fisk från kontrollerat, ansvarsfullt fiske
  • Lättlösligt i både kall och varm dryck
  • Neutral smak


Q&A
Vad smakar det?
Elexir Pharma svarar: Pulvret har en neutral smak som kan blandas med vatten eller i valfri dryck. Det har en mild doft men det smakar inte som det doftar.

Varumärke
EAN
7350023031219
Förpackningsstorlek
175 g
Innehåll

Innehåll per 5 g (2 skopor):
Hydrolyserat fiskkollagen (marint ursprung, Gadus morhua) 5000 mg

Ingredienser: Hydrolyserat FISKkollagen (marint ursprung, Gadus morhua).

 

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 147,75 kr