Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Good Gut Feeling Mjölksyrabakterier + Enzymer 30 kapslar

Elexir Pharma Good Gut Feeling Mjölksyrabakterier + Enzymer 30 kapslar

Finns i lager
269 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Good Gut Feeling Mjölksyrabakterier + Enzymer är en unik kombinationsprodukt för magen med hela 25 miljarder levande mjölksyrabakterier från 4 stammar tillsammans med matsmältningsenzymer och kalcium. Kalcium bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. 

  • 12,5 miljarder levande bakterier från 4 stammar per kapsel
  • Matsmältningsenzymer
  • Kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion
  • Vegansk

Matsmältningsenzymer frisätts i magsäcken vid intag av mat och bryter ner maten till mindre beståndsdelar som sedan kan tas upp som näring i tunntarmen. Produkten innehåller 3 olika typer av enzymer - amylas, proteas och lipas. Inta därför kapslarna med fördel tillsammans med de största måltiderna som exempelvis lunch och/eller middag. 

Good Gut Feeling är en produktserie från Elexir Pharma som inriktar sig på maghälsa.

Varumärke
EAN
7350023031523
Förpackningsstorlek
30 st
Ursprungsland
UK
Dosering & Användning

Rekommenderat dagligt intag: 1–2 kapslar i samband med måltid. Vid intag av 2 kapslar fördela intaget under dagen.
Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan det är viktigt med en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur och skyddat mot solljus samt oåtkomligt för barn.

Innehåll Maltodextrin (potatis), kalcium (kalciumkarbonat), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), mjölksyrabakterier, amylas, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), lipas, proteas, majsstärkelse, klumpförebyggand medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).