Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Fenugreek Man 60 tabletter
25%
Vegan

Elexir Pharma Fenugreek Man 60 tabletter

Kampanj slutar 2024-06-09
Finns i lager
199 kr
149,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Fenugreek Man är ett kosttillskott för män baserat på bockhornsklöver, ZMA, fosfatidylserin och svartpepparextrakt. ZMA står för zink, magnesium och vitamin B6. Bockhornsklöver är en ört som kanske inte är så känd inom svensk kultur men som använts i tusentals år i Asien. Fenugreek är det engelska namnet på bockhornsklöver. 

Fenugreek Man är utvecklad för att stödja normala testosteronnivåer, energi och muskelfunktion. Produkten riktar sig till dig upplever minskad energi och testosteronnivåer men kan också vara lämplig för dig som tränar mycket. 

  • Zink bidrar till normala testosteronnivåer
  • Magnesium bidrar till normal muskelfunktion, energiomsättning och psykologisk funktion samt minskar trötthet och utmattning
  • Vitamin B6 bidrar till normal energiomsättning och psykologisk funktion samt bidrar till att reglera hormonaktiviteten och minska trötthet och utmattning
  • Vitamin B6 bidrar till normal protein- och glykogenomsättning
     

Q&A
Rekommenderas Fenugreek Man för någon specifik åldersgrupp?
Elexir Pharma svarar: Det finns ingen satt åldersgräns på denna produkt utan det är för vuxna män i varierande åldrar. Vi skriver på vår hemsida att den är utvecklad för män över 40 år då det ofta är då man upplever att testosteronnivåerna minskar men produkten passar även yngre män. 

Varför passar den bra om man tränar mycket?
Elexir Pharma svarar: Fenugreek Man innehåller ZMA som är en populär kombination hos män som tränar mycket då magnesium är viktig för normal muskelfunktion samt minskar trötthet och utmattning, zink för immunsystem och testosteronnivåer och B6 för energiomsättning och minskad trötthet och utmattning. 

Produktfakta
Dosering & Användning

Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1-2 tabletter i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 tablett (%DRI) / 2 tabletter (%DRI):
Bockhornsklöverfröextrakt/fenugreek 600 mg (*) / 1200 mg (*)
Magnesium 125 mg (33%) / 250 mg (66%)
Fosfatidylserin 10 mg (*) / 20 mg (*)
Zink 10 mg (100%) / 20 mg (200%) 
Svartpepparextrakt 2,5 mg (*) / 2,5 mg (*)
Vitamin B6 1,4 mg (100%) / 1,4 mg (200%)  

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Bockhornsklöverfrö/fenugreek (extrakt av Trigonella foenum-graecum), magnesiumoxid, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa och dikalciumvätesulfat), magnesiumcitrat, klumpförebyggande medel (kroskarmellosnatrium, kolloidal vattenfri kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), Zinc citrate, fosfatidylserin från soja, svartpepparextrakt, Pyridoxine HCl (vitamin B6), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabilisk glycerol).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 149,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?