Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma B-Vitamin Komplex 30 kapslar
Vegan

Elexir Pharma B-Vitamin Komplex 30 kapslar

Finns i lager
49 kr*
* Kan ej kombineras med rabattkoder och ingår ej i kampanjer
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir B-vitamin Komplex är ett kosttillskott innehållande alla B-vitaminer i samma produkt. 1 kapsel täcker det dagliga behovet av samtliga B-vitaminer. I en miljövänlig pappersförpackning som enkelt tas med på resan eller ha med sig i väskan! Innehåller 30 dagars förbrukning.

 • Lätt att ta med sig, kan ha i fickan eller väskan
 • Lätt att öppna och stänga/återförslutningsbar
 • Bättre fyllnadsgrad än burkar
 • Bättre transportmässigt, då de kan packas utan luft
 • FSC märkt kartong
 • Helt återvinningsbar då förpackningen är tillverkad av papper

B-vitaminer har många viktiga funktioner i kroppen och samverkar ofta med varandra. B1, B3, B6, B7 och B12 bidrar alla till normal energiomsättning, till normal psykologisk funktion samt till nervsystemets normala funktion.

Vitamin B5 (pantotensyra) bidrar till normal prestationsförmåga, minskar trötthet och utmattning samt till normal syntes och omsättning av steroidhormoner.

Även immunsystemet är beroende av vissa B-vitaminer. B6 och B12 bidrar till immunsystemets normala funktion. Folsyra (B9) och B12 är viktiga för normal blodbildning och båda har en roll i celldelningsprocessen.

B-vitaminer är även involverade i hår och hud. B2, B3 och B7 (biotin) bidrar alla till normal hud. Biotin bidrar även till normalt hår och slemhinnor.

 • Samtliga viktiga B-vitaminer
 • För normal energiomsättning
 • Minskar trötthet och utmattning
 • För hud och hår
 • För immunsystemets funktion
 • Vegansk

Q&A
Innehåller Elexir B-komplex metylerad B12?

Elexir Pharma svarar: Ja det gör den.

Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
Vitamin B1 (Tiamin) 2,5 mg (227%)
Vitamin B2 (Riboflavin) 5 mg (357%)
Vitamin B3 (Niacin) 50 mg (312%)
Vitamin B5 (Pantotensyra) 6 mg (100%)
Vitamin B6 5 mg (357%)
Vitamin B7 (Biotin) 50 µg (100%)
Vitamin B9 (Folsyra) 300 µg (150%)
Vitamin B12 15 µg (600%)
PABA 25 mg (*)
Kolin 20 mg (*)
Inositol 10 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), kolin, niacin, pantotensyra (kalcium-D-pantotenat), inositol, vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), riboflavin, paraaminobensoesyra (PABA), tiamin (tiamin- hydroklorid), vitamin B12 (metylkobalamin), folsyra (pteroylglutaminsyra), biotin (D-biotin), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 49 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?