Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Organisk Zink 25 mg 100 tabletter
25%
Vegan

Elexir Organisk Zink 25 mg 100 tabletter

Kampanj slutar 2024-03-03
Finns i lager
67 kr
50,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Elexir Organisk Zink är ett mineraltillskott som innehåller Zink från tre olika Zinkkällor. Varje tablett innehåller 25 mg Zink. Zink är ett mineral som har många viktiga funktioner i kroppen inom olika området.

Zink bidrar till normalt immunförsvar och behövs för att flera enzymer i kroppen ska kunna fungera normalt. Zink är även nödvändigt för att upprätthålla en god kvalitet på hår, hud och naglar. Zink bidrar också till en normal fertilitet och har en roll i celldelningsprocessen. Tack vare de tre olika källorna av organisk zink kan upptaget i kroppen underlättas.

Elexir Organisk Zink är lämpligt för vuxna och barn över 12 år.

  • Med svartpepparextrakt som optimerar biotillgängligheten av zink
  • Innehåller Zink från tre olika Zinkkällor
  • Förpackningen innehåller 100 dagsdoser
Produktfakta
Dosering & Användning

Dosering: 1 tablett per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per dagsdos 1 tablett (%DRI):
Zink 25 mg (250%)
Svartpepparextrakt (Bioperin®) 2,5 mg (*)

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Förtjockningsmedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), zinkbisglycinat, zinkcitrat, zinksulfat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid/silisiumdioksid, kalciumfosfater), Bioperine®(piper nigrum L.), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 50,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?