Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Elexir Pharma Svampkomplex med Reishi 60 kapslar
25%
Vegan

Elexir Pharma Svampkomplex med Reishi 60 kapslar

Kampanj slutar 2024-06-09
Finns i lager
269 kr
201,75 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
"

Elexir Pharma Svampkomplex med Reishi består av svamparna Reishi, Lion´s mane, Chaga och Shiitake. Det är ett kosttillskott utvecklad för immunsystemet.

  • Med Reishi, Lion´s mane, Chaga och Shiitake
  • För immunsystemets normala funktion
  • 500 mg svampextrakt per kapsel

Reishi är en svamp med lång traditionell användning, framför allt i Kina. Reishi är rik på aktiva ämnen, så kallade polysackarider. Det finns många olika polysackarider men i Reishi finner man framför allt betaglukaner och triterpener. Reishi bidrar till immunsystemets normala funktion.

Lion´s mane är en vacker svamp med ett utseende som påminner om en lejonman. Lion´s mane kallas igelkottaggsvamp på svenska och har en långvarig användning inom kinesisk hälsofilosofi. Extraktet kommer från svampens fruktkropp som innehåller höga halter av aktiva ämnen, främst i form av polysackarider inklusive betaglukaner. Lion´s mane brukar klassas som ett så kallat nootropikum, dvs det innehåller ämnen som anses påverka vår mentala funktion.

Chaga är en svamp som växer på träd, framför allt björkar. Den kallas sprängticka på svenska. Den trivs i kallt klimat och växer vilt på många platser i Sverige och övriga Norden men även i Kina och Nordamerika. Chaga innehåller flera aktiva föreningar inklusive betaglukaner, triterpener och polyfenoler.

Shiitake är en matsvamp som härstammar från östra Asien, särskilt från Japan, Kina och Korea. Den har länge varit en viktig del av asiatisk matlagning. Shiitake innehåller flera vitaminer och mineraler samt polysackarider inklusive betaglukaner.

"
Produktfakta
Varumärke
EAN
7350023036078
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning
"Rekommenderat intag för vuxna: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt i rumstemperatur och skyddat mot solljus samt oåtkomligt för barn. Burken sorteras som plastförpackning och locket som metallförpackning. "
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
Reishiextrakt 15:1 150 mg (*)
- varav polysackarider 45 mg (*)
- varav betaglukaner 23 mg (*)
- varav triterpener 3 mg (*)
Lion's Mane-extrakt 8:1 150 mg (*)
- varav polysackarider 45 mg (*)
Chagaextrakt 4:1 150 mg (*)
Shiitakeextrakt 4:1 50 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: Rismjöl, lacktickaextrakt (Ganoderma lucidum), igelkottaggsvampextrakt (fruktkropp, Hericium erinaceus), sprängtickaextrakt (Inonotus obliquus), ekmusslingsextrakt (Lentinula edodes), vegetabilisk kapsel (hypromellos), emulgeringsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 201,75 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?