Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Adaptil halsband Small

Adaptil halsband Small

Finns i lager
299 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning

Adaptil halsband ökar hundens trygghetskänslan inom- och utomhus. Halsband S/M (45 cm). Den nya designen är smalare och smidigare för att bättre passa de små hundraserna och den lilla valpen.

Feromonterapi är ett nytt sätt att komma till rätta med beteendeproblem hos djur. Det är en innovativ och naturlig lösning till stressorsakade problem hos hundar.

  • Dela pälsen och spänn fast halsbandet så att det ligger an mot huden på hunden.
  • Skall sitta på dygnet runt.
  • Halsbandet har effekt efter ca 1-2 timmar i ca 4 veckor.
     

Adaptil-produkterna innehåller ett feromon som är en syntetisk motsvarighet till det ”appeasing feromon” tiken avger från juverområdet efter valpning. Detta feromon (Dog Appeasing Pheromone, DAP) har betydelse för valparnas bindning till tiken och för utvecklingen av valparnas känslomässiga stabilitet. Med DAP knyter valpen starka emotionella band till tiken. Valpen håller sig i hennes närhet och känner trygghet. Denna tidiga grundtrygghet gör att valpen vågar ge sig ut och upptäcka och undersöka sin omgivning. Genom att efterlikna tikens feromoner skaparAdaptil-produkterna en känsla av naturlig trygghet för såväl valpen som den vuxna hunden. Adaptil-produkterna kan användas i förebyggande syfte eller i kombination med träning vid redan uppkomna beteendeproblem.

Varumärke
Kategori
EAN
3411112116638
Förpackningsstorlek
1 st
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 299 kr