Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Filter
90 artiklar
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Nyheter
Sortera efter: Rekommenderat
Sortera efter: Namn, stigande
Sortera efter: Namn, fallande
Sortera efter: Pris, stigande
Sortera efter: Pris, fallande
Sortera
90 artiklar
Filter
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Nyheter
Sortera efter: Rekommenderat
Sortera efter: Namn, stigande
Sortera efter: Namn, fallande
Sortera efter: Pris, stigande
Sortera efter: Pris, fallande
Generella filter
Kategorier
Hårtyp
Egenskaper
Hudtyp

Dermalogica special cleansing gel till bästa pris och med snabb leverans!

Den omåttligt populära rengöringsgelen från Dermalogica djuprengör och lugnar alla hudtyper!

Special Cleansing Gel är en mjukt löddrande rengöringsgel som skonsamt och effektivt avlägsnar makeup och orenheter, utan att torka ut huden. Växtextrakt från citronmeliss och lavendel verkar lugnande, medan Quillaja Saponaria hjälper till att ta bort föroreningar och fria radikaler från huden. Enkel och smidig att använda, dessutom mycket dryg.

Serum och boosters

Dermalogicas serum och boosters är koncentrat av högaktiva ingredienser som används för att förstärka effekten av mjukgörare. Applicera dem direkt på huden eller mixa dropparna direkt i den mjukgörande cremen. Boosters och serum kan också användas under masker och ögoncremer. Faktorer som hormoner och stress kan försätta huden i obalans. Växla mellan olika boosters allt efter hudens aktuella behov.

Rengörare

Dermalogicas rengöringar gör din hud len, ren och redo för nästa steg i din hudvårdsrutin. En noggrann rengöring är det viktigaste steget i den dagliga hudvårdsrutinen men även i den professionella behandlingen. Huden är kroppens största organ och ska fungera som en skyddande barriär mellan den omgivande miljön och de inre organen. Dermalogicas hudvänliga rengöringar avlägsnar partiklar som annars kan irritera, täppa till eller torka ut hudytan.

Mjukgörare

En mjukgörande creme förstärker hudens naturligt skyddande förmåga och tillför nödvändig fukt till hudcellerna. Dermalogica har både lätta lotioner och kraftigare cremer som med fördel kan kombineras med serum.

Ögoncreme

Den ömtåliga och tunna huden kring ögonen är för de allra flesta området där man ser de första tecknen på hudåldrande. Rynkor, slapp hud, pigmenteringar men även uttorkning är de vanligaste symptomen. Om du skyddar och behandlar det ömtåliga ögonområdet morgon och kväll så motverkar du effektivt förtida hudåldrande.

Ansiktsmasker

Dermalogicas kraftfulla masker är framtagna för att ge huden en kick och kan användas en till tre gånger i veckan. Oavsett om du behöver en djuprengöring eller en intensiv fuktbehandling är Dermalogicas masker idealiska för att komma till rätta med specifika hudproblem.