Dermaceutic på MEDS

Dermaceutic på MEDS

Dermaceutic är ett nytt varumärke på MEDS

Vi på MEDS är helt lyriska över att få presentera vårt nyaste tillskott i vårt sortiment av egenvård och skönhetsprodukter, en lansering som landar i lagerhyllorna idag. Välkommen till MEDS, Dermaceutic!

Vi är även extra stolta över att vara den första och enda apoteks-aktören att få in detta omtalande, omtyckta och avancerade hudvårdsvarumärke som kommer bli din huds bästa vän.

Dermaceutic - avancerad hudvård på burk

Det finns hudvård och så finns det hudvård. Dermaceutuc är ett avancerat hudvårdsmärke som fokuserar på de långsiktiga resultaten än de som sägs ske över en natt. Huden är ett komplicerat organ som kräver de rätta produkterna under en längre tid som behandlar din hud på korrekt sätt. 

Dermaceutuc är ett cosmeceuticalmärke med ett stort team av biokemister, hudläkare och estetiska kirurger som alla förstår sig på hudens struktur, långa förändringsprocess och som vet hur man behandlar vanligt förekommande hudproblem som åldrande, hyperpigmentering och akne. Dessa produkter är avancerade och intensiva i sina ingredienser för att förbereda, optimera och reparera huden för ett välmående yttre. 


Dermaceutic på MEDS

Aktiva ämnen i höga koncentrationer

Inga hudbesvär är omöjliga att behandla, det gäller bara att hitta de rätta produkterna som passar dig, din hud och dina besvär, och att låta det ta tid. Om du kombinerar en målinriktad kemisk peelingbehandling och produkter från Dermaceutic så kommer grå och livlös hud, rynkor och pigmentering att förbättras. De unikt sammansatta kombinationerna av aktiva ämnen i höga koncentrationer resulterar i en fastare och slätare hy med ökad lyster. 


En av de första med hyaluronsyra i sina produkter

Dermaceutic är ett skönhetsföretag i framkant och har länge varit de första att testa på nya ingredienser och kombinationer som revolutionerar sättet vi använder hudvård på och vilka resultat vi förväntar oss av produkterna vi använder. Dermaceutic var bland annat en av de första med att utveckla produkter med hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra, några ingredienser som idag är självklara när vi letar nya och effektiva hudvårdsprodukter.

Dermaceuticas produkter ger inte bara huden de rätta förutsättningarna att stå emot åldrande, hyperpigmentering och andra hudbesvär, utan vid estetiska behandlingar som peels, laser eller fillers så förlänger Dermaceuticas produkter resultatet. De avancerande ingredienserna i kombination med noga kliniska prövningar som säkerställer effektivitet och säkerhet i produkterna gör att över 30.000 specialister inom estetisk dermatologi världen över, ser Dermaceutic som det självklara valet.


Dermaceutic på MEDS
Post-Treatment Cream - K Ceutic

Den här krämen är en fantastisk ansiktskräm som hjälper till att återfukta och ta hand om huden efter en estetisk behandling. Det krämen gör är att den lugnar huden och bidrar med viktiga näringsämnen som får huden att reparera sig.

K Ceutic från Dermaceutic innehåller en unik sammansättning av ingredienser som tillsammans reparerar(glycoprotein & hyaluronsyra), återfuktar (sheasmör), skyddar (E-vitamin och SPF50) och lugnar huden (K Complex). Som pricken över i så har den även en hög solskyddsfaktor, SPF50, som skyddar mot solens skadliga strålar. 

De olika ingredienserna är aktiva, intensiva och noga framtagna av teamet med hudläkare, biokemister och estetiska kirurger.


7 viktiga komponenter - vad betyder allt?

Dermaceutic på MEDS
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

 

10% på ditt nästa köp

Signar du upp dig på vårt nyhetsbrev så får du just nu 10 % rabatt på ditt nästa köp! Sjukt bra eller hur!

Vänta...

Tack!

Din rabattkod har nu skickats till din e-postadress.