Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Dermaceutic på MEDS.se

Vi på MEDS.se är extra stolta över att välkomna det avancerade hudvårdsmärket Dermaceutic till vårt sortiment! Vi är den första och enda apoteks-aktören att få in detta omtalande hudvårdsvarumärke som kommer bli hudens bästa vän.

Dermaceutic på MEDS

Dermaceutic – avancerad hudvård på burk

Det finns hudvård och så finns det hudvård. Dermaceutic är ett avancerat hudvårdsmärke som fokuserar på de långsiktiga resultaten än de som sägs ske över en natt. Huden är ett komplicerat organ som kräver de rätta produkterna under en längre tid som behandlar din hud på korrekt sätt. 

Dermaceutic är ett cosmeceuticalmärke med ett stort team av biokemister, hudläkare och estetiska kirurger som alla förstår sig på hudens struktur. Huden genomgår en långa förändringsprocess och Dermaceutic vet hur man behandlar vanligt förekommande hudproblem som åldrande, hyperpigmentering och akne. Dessa produkter är avancerade och intensiva för att förbereda, optimera och reparera huden för ett välmående yttre. 


Dermaceutic på MEDS

Aktiva ämnen i höga koncentrationer

Inga hudbesvär är omöjliga att behandla, det gäller bara att hitta de rätta produkterna som passar din hud, dina besvär och låta det ta tid. De unikt sammansatta kombinationerna av aktiva ämnen i höga koncentrationer resulterar i en fastare och slätare hy med ökad lyster. 


En av de första med hyaluronsyra i sina produkter

Dermaceutic är ett skönhetsföretag i framkant och har länge varit de första att testa på nya ingredienser och kombinationer som revolutionerar sättet vi använder hudvård på. Dermaceutic var bland annat en av de första med att utveckla produkter med hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra. Detta är ingredienser som idag är självklara när vi letar nya och effektiva hudvårdsprodukter.

Dermaceuticas produkter ger inte bara huden de rätta förutsättningarna att stå emot olika hudbesvär, utan de förlänger även resultatet vid estetiska behandlingar som peels, laser eller fillers. De avancerande ingredienserna i kombination med noga kliniska prövningar gör att över 30.000 specialister inom estetisk dermatologi världen över ser Dermaceutic som det självklara valet.


Dermaceutic på MEDS

Post-Treatment Cream - KCeutic

Det här är en fantastisk ansiktskräm som hjälper till att återfukta och vårda huden efter en estetisk behandling. Krämen lugnar huden och bidrar med viktiga näringsämnen som får huden att reparera sig.

K Ceutic från Dermaceutic innehåller en unik sammansättning av ingredienser som tillsammans reparerar (glycoprotein & hyaluronsyra), återfuktar (sheasmör), skyddar (E-vitamin och SPF50) och lugnar huden (K Complex). Som pricken över i så har den även en hög solskyddsfaktor, SPF50, som skyddar mot solens skadliga strålar. 

De olika ingredienserna är aktiva, intensiva och noga framtagna av teamet med hudläkare, biokemister och estetiska kirurger.


7 viktiga komponenter – vad betyder allt?

Dermaceutic på MEDS