Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Decléor - Green Mandarin Glow

Effekten av eteriska oljor

Det som är hjärtat i produkterna är eteriska oljor som är kända för sina kraftfulla egenskaper för både huden och sinnet. Den eteriska Green Mandarin-oljan innehåller rikligt med antioxidanter och är känd för sina föryngrande och upplyftande egenskaper. Den ger glåmig hud, strålande lyster och är perfekt för att ge din hud ett nytt liv.

Lyster och energi

Green Mandarin är en uppfriskande serie aktiva produkter som innehåller en härlig cocktail av citrusfrukter som får din hud att stråla av energi och ger den fin lyster. Huvudingrediensen är den eteriska oljan från grön mandarin som tillför serien en härlig doft, är en effektiv antioxidant som ger strålande lyster.

Din rutin för den perfekta lystern

Så om du upplever matthet, trött hud eller de första ålderstecknen kan du behöva extra lyster med hjälp av den eteriska oljan grön mandarin. Vår go-to Green Mandarin-rutin för fin lyster hjälper mot allt ovan! Om du är redo för härlig lyster, följ våra rutiner för en strålande hudton och ett uppfriskat sinne.

Lystergivande ansiktsvård för morgonen

Lystergivande ansiktsvård för kvällen