Crazydeal

no-title

Crazy deals!

Dags för ett bra fynd? Såklart, alla vet att de bästa köpen är de som sker med en riktigt bra crazy deal. Därför kommer vi ta fram några riktigt bra crazy deals för er, med bra priser på utvalda produkter varje vecka, under en begränsad tid. Dessa crazy deals gäller endast mellan torsdagar till måndag så det gäller att vara snabb!


Köp tillsammans - för en baby-len hud!

Huden i ansiktet får utstå mycket genom dagarna: solens strålar, svett, smink, avgaser och annat smuts som fastnar i huden. Ansiktet behöver därför extra kärlek, kärlek som veckans crazydeal levererar!

Du får just nu en craaazy deal med 25% rabatt på Cicamed Collagen Boost Mask som är en leave-on mask, alltså en ansiktsmask som du inte ska skölja av och kan bäras under din hudkräm eller smink utan att lämna en kladdig hinna. Du får en uppstramade effekt, ny lyster och huden får en energiboost. Perfekt inför hösten!

Glöm inte att exfoliera huden innan med Skin Camilla Pihl Exfoliating Face Skrub, till 20%, som avlägsnar alla döda hudceller så att ansiktsmasken kan verka på djupet.

Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

 

10% på ditt nästa köp

Signar du upp dig på vårt nyhetsbrev så får du just nu 10 % rabatt på ditt nästa köp! Sjukt bra eller hur!

Vänta...

Tack!

Din rabattkod har nu skickats till din e-postadress.