Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Cool Derma Company

Cool Derma Company

Vi kan nu stolt presentera det svenska hudvårdsmärket Cool Derma Company hos oss på MEDS.se. Märket har gjort succé med sina effektiva och funktionella produkter. Det som utmärker Cool Derma Company från andra varumärken är att de har satsat på bra ingredienser med maximalt resultat - som bara kräver några få steg i din hudrutin. 

Alla produkter är veganska. 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
9 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 1
Kampanj 0
Vegan 7
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
ansiktskräm
ansiktsmask
ansiktsrengöring
ansiktsvatten
bad & dusch
serum
tillbehör
ögon
ansiktskräm 2
ansiktsmask 1
ansiktsrengöring 2
ansiktsvatten 2
bad & dusch 1
serum 1
tillbehör 1
ögon 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
vegan
ekologisk 1
vegan 7
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
normal
torr
alla hudtyper 6
normal 1
torr 2
Visa alla
Visa färre

Cool Derma Company har idag två olika hudvårdsserier:

• Skinfitness. Hudvårdsserien passar dig som behöver en “reset button” för att få huden i balans och exfoliera huden. Produkterna är framställda för oren hy och mogen hy. Ingredienserna är resultatinriktade utan att torka ut - och ger fantastisk lyster. Kundvänliga priser för högklassiga AHA/BHA-syraprodukter med stor andel aktiva ingredienser. 

• Skinstamina. Hudvårdsserien passar dig med normal till torr hy lika väl som känslig och mogen hy. Serien är skyddande, reparerande och höjer hudens motståndskraft, med stor andel effektiva ingredienser. Ingredienserna stärker huden mot yttre påfrestning, minskar hudens förlust av fukt och kollagen samt förebygger ålderstecken som slapp hud, pigmentering och stora porer.