Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Kändisstylisten Chris Appletons favoriter från Color Wow!

Color Wow är det virala hårvårdsvarumärket som tagit färgbevarande produkter till en helt ny nivå. Color Wow har vunnit flera priser för sina produkter och blivit älskat världen över! Kändisstylisten Chris Appleton stylar bland annat Kim Kardashian, Jennifer Lopez och Katy Perry och har blivit känd för sina eleganta och lyxiga resultat. Här hittar du Chris Appletons favoriter från Color Wow!

En värld av banbrytande hårvård!

Color Wow är känt för sin banbrytande teknologi och passion till att leverera resultat man inte trodde var möjligt. Color Wows produkter har vunnit över 70 stycken betydande skönhetsutmärkelser och produkterna har blivit virala på sociala medier tack vare det resultat de ger. Color Wow strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet och ger dig obegränsade möjligheter för kreativitet!

Vad är Color Wow bra för?

Oavsett om det handlar om att bekämpa frissighet, få en spegelklar glans eller skapa oöndlig volym i håret, är Color Wow dedikerat till att erbjuda innovation och perfektion för varje individ. Samtliga produkter innehåller värmeskydd för att motverka slitage och bibehålla en livfull färg.

Spana in Chris Appletons go-to favoriter för ett riktigt kändis-svall!

Chris Appleton har skapat virala trender som kännetecknas av superglansigt hår, sleek looks och ett resultat som ser lyxigt ut! Här är hans favoriter från Color Wow!

Money Masque - återfuktande hårinpackning för alla hårtyper

Money Masque är en superåterfuktande hårinpackning som stärker ditt hår utan att göra det tungt. Den får ditt hår att glänsa och kännas lyxig. Dessutom hjälper Money Masque till att stimulera hårsäckarna för att minska håravfall. Den är även färgbevarande, har inbyggt värmeskydd och är 100% vegansk!

 • 20%
  Vegan
  Color Wow Travel Money Masque 50 ml
  175,20 kr 219 kr
 • 20%
  Vegan
  Color Wow Money Masque 215 ml
  455,20 kr 569 kr

Dream Coat - för ett spegelblankt hår

Men en banbrytande anti-frizz teknologi förvandlar Dream Coat omedelbart håret till silkeslent och glansigt - helt utan friss. Det bästa av allt? Effekten varar under flera tvättar!

Xtra Large - för en otrolig volym

Drömmer du om ett hår med volym? Då är denna produkten ett måste för dig! Xtra Large är ett volymgivande skum med en innovativ formula av stärkande bambu som skapar otrolig volym utan att varken torka ut eller tynga ner. Njut av ett glansigt hår, med viktlös volym som håller i flera dagar!

Extra Mist-ical Shine Spray - för en intensiv glans

Denna ultralätta mist ger nytt liv till skadat hår, och är ett perfekt glansspray för dig med färgbehandlat hår. För ett hår med en gnistrande glans!

 • 20%
  Vegan
  Color Wow Style on Steroids Texture + Finish Spray 262 ml
  287,20 kr 359 kr

Raise The Root - dramatisk volym från roten

Ett volymgivande spray som skapar dramatisk volym från roten utan att håret blir stelt. Den unika formulan ger håret ett omedelbart lyft i både torrt och fuktigt hår. Perfekt för en glamorös frisyr utan ansträngning!

Style on Steroids - fyllighet och textur som håller hela dagen

Style on Steroids ger en omedelbar volym, fyllighet och textur som håller hela dagen. Passar utmärkt för tunna, fina hår som önskar extra volym. Perfekt att använda innan styling med värmeverktyg för ett långvarigt resultat!