Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Frukostfavoriter från Clean Eating - för en riktigt bra start på dagen

Med Clean Eating kan du njuta av goda och hälsosamma frukostar, helt fria från onödiga tillsatser och kolhydrater. Njut av läckra frukostmåltider och snacks som ger näring utan att kompromissa med smaken. 

Här kan du handla hela sortimentet från Clean Eating.

Knaprig granola

Sätt en ny standard på din frukost med Clean Eating granola. Denna ugnsrostade granola är perfekt balanserad med en knaprig konsistens och en söt smak som kommer från naturliga ingredienser som honung och fruktjuice. Granolan är fri från onödiga tillsatser och innehåller endast naturliga ingredienser. Oavsett hur du väljer att njuta av den, kommer Clean Eating granola att ge dig en näringsrik och läcker start på dagen.

En ljuvligt god müsli

Med Clean Eating müsli kan du inte få annat än en god start på dagen. Denna fiberrika müsli innehåller naturliga ingredienser och är älskad av hela familjen!

Gröt on-the-go

Ta med dig en hälsosam start på dagen vart du än går med Clean Eating Gröt Cup. Den perfekta lösningen för dig som är på språng. Clean Eating har blandat gröten åt dig, du behöver bara tillsätta vatten!

 • Eko
  Vegan
  Clean Eating Clean Gröt Cup 60 g
  29 kr

En klassiker på frukostbordet

Ett krispigt knäckebröd helt utan tillsatser. Toppa knäckebrödet med dina favoritpålägg och njut av en riktigt god frukost.

 • Eko
  Vegan
  Clean Eating Knäckebröd Eko 160 g
  59 kr
 • Eko
  Vegan
  Clean Eating Chia Knäckebröd Eko 160 g
  65 kr

Fler frukostfavoriter

 • Eko
  Vegan
  Clean Eating Raw Kokoschips 200 g
  44 kr