Caudalie

Caudalie

Från de egna vingårdarna i Bordeaux hämtar det luxuösa hudvårdsmärket Caudalie sina ingredienser. För dig som inte vill kompromissa med resultatet har grundaren Mathilde Thomas skapat en serie effektiva produkter med hjälp av miljövänliga och patenterade ingredienser. 

En av de patenterade ingredienserna är viniferine som effektivt bekämpar mörka fläckar, akneärr och pigmentförändringar med en jämnare hudton och extra lyster som resultat.

Läs mer
Filtrera
Just nu visas 28 av 38 produkter

Caudalies serum

Caudalies Vinoperfect Radiance Serum har fångat miljontals människors hjärtan för sin kraftfulla anti-dark-spot-effekt. Hemligheten är viniferin som lugnar huden och ger den en extra lyster. 97% av ingredienserna är av naturligt ursprung och som med alla Caudalie-produkter används inga parabener, fenoxietanol, mineraloljor eller animaliska ingredienser.


Caudalies detox mask

Instant Detox Mask hjälper en stressad hud genom att avlägsna föroreningar och toxiner med 99,3% naturliga ingredienser. Hudstrukturen och hudtonen blir jämnare samtidigt som porerna får en chans att andas. Applicera ett tunt lager på rengjord hud och låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan av med ljummet vatten.