Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Breease

Breease

Breease är en ny patenterad barnprodukt som ger förutsättningar för små barn att andas ren och hälsosam luft. Produkten är mycket enkel att använda och fungerar i princip som en vanlig napp fast den har ett filter med luftrening. Breease rekommenderas till barn från 6-36 månader och kan användas av alla barn. 

Breease är utformad med barnets säkerhet och välmående i första hand. Breease består av två delar som ska användas tillsammans. Plattform som fungerar som en napp med en andningskanal igenom. Till plattformen skruvar man på en filterkapsel som går att andas igenom. Den luft som passerar filterkapsel renas från partiklar ex.vis avgaser, virus, pollen till 99,9%. 

Breease är en CE-märkt medicinteknisk produkt med högsta kvalitén i alla ingående material och naturligtvis fri från allergener, BPA, ftalter, PFAS mfl. Endast råmaterial med USP-klass 6 används.

Breease är framtagen av läkare, ingenjörer, föräldrar och experter inom andning och luftvägar. Genom ett gediget och noggrant arbete under 3 år är produkten nu klar att lanseras på marknaden. 

För vanliga frågor och svar, klicka HÄR!
För att se animeringsvideo som visar Breease® funktion, klicka HÄR!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
9 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
nappar & bitringar
nappar & bitringar 9
Visa alla
Visa färre