Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
BIOpH+ Antifungal Shoe Spray 250 ml

BIOpH+ Antifungal Shoe Spray 250 ml

Slut i lager
95 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

BIOpH Antifungal shoe spray dödar svampsporer och bakterier samt bryter ned dålig lukt på insidan av dina skor.

Fotsvamp och nagelsvamp är vanliga problem som kan vara svåra att bli av med, även om man behandlar infektionen. Svampsporer är livskraftiga och kan överleva i skor och strumpor under lång tid. Det är därför viktigt att behandla såväl fötter och skor för att undvika återinfektion.

BIOpH Antifungal shoe spray kan med fördel användas som ett komplement till BIOpH Footcare som behandlar symptomen av fotsvamp.

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning. 

Produktfakta
Varumärke
EAN
7392059101054
Förpackningsstorlek
250 ML
Dosering & Användning
1. Rikta spraymunstycket mot insidan av skon och spraya så att hela ytan täcks. 2. Ta ut innersulan och spraya separat om möjligt. 3. Låt torka innan du tar på dig skorna igen. 4. När du börjar använda BIOpH+ Antifungal Shoe Spray skall alla skor som du nyligen använt desinficeras. 5. Spraya skorna varje dag efter användning under den period som du behandlar svampinfektionen på fötterna.
Innehåll
Innehåller: Desinfektionsmedel. Verksamt ämne: Didecyldimetylammoniumklorid (DDAC), 4,5 g/kg. Endast för utvärtes bruk. All annan användning är otillåten om den inte särskilt tillåtits.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 95 kr
Produktrekommendationer
Något för dig?