Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Bioderma Sensibio H2O 500 ml
  • Bioderma Sensibio H2O 500 ml
  • Bioderma Sensibio H2O 500 ml
  • Bioderma Sensibio H2O 500 ml
  • Bioderma Sensibio H2O 500 ml

Bioderma Sensibio H2O 500 ml

Slut i lager
179 kr
  • Milt och effektivt micellärvatten
  • Rengör och lugnar känslig hud
  • Sensibio ger omsorg utan irritation
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Bioderma Sensibio H20 är ett rengöringsvatten som är en skonsam samt effektiv lösning för att ta bort makeup eller orenheter från både ansiktet och ögonområdet. Den är skapad speciellt för känslig hud, där varje ingrediens är noggrant utvald för att undvika överdriven irritation eller uttorkning.

Denna milda formula i Bioderma Sensibio H20 använder sig av miceller, små molekyler som fungerar som magneter för att avlägsna smuts, olja och makeup från huden utan att behöva skrubba eller dra i huden. Det gör Sensibio H20 till ett idealiskt val för personer med känslig hud som tenderar att reagera negativt på mer aggressiva rengöringsprodukter.

Förutom att avlägsna orenheter hjälper Sensibio H20 också till att lugna och återfukta huden. Dess ingredienser är utformade för att minska rodnad och irritation, samtidigt som de bevarar hudens naturliga balans och återfuktningsnivåer. Det betyder att även efter rengöring lämnas huden känslig, mjuk och återfuktad, utan den strama eller torra känslan som vissa rengöringsprodukter kan lämna efter sig.

Den oparfymerade formulan är speciellt utformad för att minska risken för hudirritation och överkänslighet, vilket gör Sensibio H20 till ett säkert och pålitligt val även för de mest känsliga hudtyperna. Med denna rengöringslösning kan du vara säker på att din hud får den omsorg och skydd den behöver, samtidigt som den lämnas ren, fräsch och återfuktad, redo för din hudvårdsrutin.

Produktfakta
Varumärke
EAN
3401345935571
Förpackningsstorlek
500 ml
Dosering & Användning
Fukta en bomullsrondell med Sensibio H2O. Rengör/ta bort makeup med lätta tag. Används till både ansikte och ögon. Ska inte sköljas av.
Innehåll
Water (Aqua), Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Propylene Glycol, Disodium Edta, Cetrimonium Bromide
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 143,20 kr
Produktrekommendationer
Något för dig?