Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Better You – Naturligt, hög kvalitet & helnäring

Hela 90 % av Better You's produkter tillverkas i Sverige, och råvarorna hämtas från världens alla hörn för att säkerställa högsta kvalitet åt kunderna. I de flesta produkter har olika näringsämnen som vitaminer och mineraler kombinerats för att verka i synergi och öka biotillgängligheten, det vill säga effekten och upptagningsförmågan i kroppen.

Better You tror att om kroppen får möjlighet att "känna igen" till exempel spenat i kombination med extra järn, kommer kroppen bättre att "öppna sin famn och välkomna" kosttillskottet. Genom att alltid sträva efter att leverera det bästa tror Better You också att du som kund kommer uppskatta både företaget och dess produkter mer. För Better You är det väldigt enkelt – investera i dig själv, så behöver du inte reparera i framtiden. Det man gör idag påverkar en imorgon!

Hela sortimenter från Better You hittar du här.

Bli piggare med Magnesium

Magnesium+ är en kombinationsprodukt från Better You och innehåller tre olika sorters magnesium, formerna bisglycinat, citrat och malat, kombinerat med extrakt från spenat och nypon samt syraneutral vitamin C. Magnesium+ innehåller en blandning av flera rena magnesiumformer som alla är lätta för kroppen att tillgodogöra sig. Spenat och nyponextrakt är tillsatta då nypon naturligt innehåller höga halter av Vitamin C, samt spenat som innehåller magnesium.

För ett aktivt liv, efter träning eller vid oren hy.

Gurkmeja innehåller flera värdefulla ämnen, men kurkumin anses vara den mest potenta. Vanligt gurkmejapulver från din mataffär innehåller omkring 5 % kurkumin. Better You's Gurkmejaextrakt innehåller hela 95 % kurkumin, dvs 19 gånger mer än kryddan! Gurkmeja tas upp bättre i kroppen med hjälp av piperin som finns i svartpeppar, så för en snabbare och bättre effekt är även piperin tillsatt.

Utvalda favoriter
 • Vegan
  Better You Gurkmeja 100 kaps EKO
  399 kr
 • Vegan
  Better You Magnesium Plus 90 kaps
  199 kr
 • 20%
  Eko
  Better You Rosmarinolja Eterisk 30 ml
  175,20 kr 219 kr
 • Vegan
  Better You Elektrolytpulver Citron 150 g
  169 kr