Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Benton Aloe Soothing Mask Pack 23 g
Vegan

Benton Aloe Soothing Mask Pack 23 g

Finns i lager
40 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Vare sig din hud är irriterad, stressad eller har fått för mycket sol så är denna arkmask en räddare i nöden. Baserad på hela 48% aloe vera samt extrakt av Tea Tree och gurka, hjälper den att lindra inflammation, lugna och reparera huden för att lämna den lugn och återfuktad.

Arkmasken är tillverkad i tunn tencelfiber som ger en perfekt passform och hjälper huden att absorbera serumet mer effektivt.

För att minimera risken att stressa huden så har denna arkmask ett pH-värde på ~6-7 för att balansera hudens naturliga pH-värde för en hälsosam och välfungerande hudbarriär.

Produktfakta
Varumärke
EAN
8809566990303
Förpackningsstorlek
23 g
Ursprungsland
Sydkorea
Dosering & Användning
Lägg arkmasken på rengjord hud och låt verkar i 15-20 minuter. Ta bort masken och klappa in resterande serum tills det helt absorberats av huden. Följ upp med ansiktskräm för att kapsla in fukten.
Innehåll
Aloe Barbadensis Leaf Water, Aqua (Water), Camellia Sinensis Leaf Water, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium PCA, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Microcrystalline Cellulose, Sodium Gluconate, Betaine, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Cellulose Gum 23 g
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 32 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?