Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Beaphar Lactol Kattmjölk 250 g

Beaphar Lactol Kattmjölk 250 g

Finns i lager
179 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Kitten Milk är en komplett mjölkersättning till nyfödda kattungar och som kan ges som tillskottsfoder till avvanda kattungar, dräktiga, digivande eller sjuka katter. Det väl beprövade Lactol kitten receptet har blivit ytterligare förbättrat och berikat med DHA (docosahexaensyra) som finns naturligt i modersmjölken och hjälper till att öka kattens kognitiva förmågor. Mjölkersättningen är lättupptaglig och Lactol kattunge ger en korrekt balans av proteiner, nödvändiga vitaminer, mineraler och spårämnen samt tillför essentiella aminosyror, inklusive livsavgörande Lactol taurin - för den bästa starten i livet.
Produktfakta
Varumärke
EAN
8711231152391
Förpackningsstorlek
250 g
Dosering & Användning
Så här blandar du: Blanda Lactol kitten milk med varmt (inte kokande) vatten och rör om tills det är helt upplöst. Låt blandningen svalna tills det är ljummet, ca 38 grader C. Till äldre katter kan Lactol kitten milk även blandas i kallt vatten. Ha alltid friskt vatten tillgängligt. Använd gärna Beaphar nappflaskeset vid utfodring. Tänk på att de alltid ska vara rena och strerila, speciellt till unga djur. Rekommenderad utspädning: En måttkopp medföljer, du hittar den precis under locket. Tillsätt 7 strukna mått (31 g) till varje 100 ml varmt vatten. Rekommenderat dagligt intag: Olika åldrar, storlek och ras gör det omöjligt att rekommendera exakt dagliga intag. Att mata när kattungen ber om det är det mest effektiva sättet. Föreslagna dagliga intag hittas i tabellen. Varje kattunge bör vägas regelbundet för att vara säker på att de går upp i vikt och växer som väntat.
Innehåll
Ingredienser: Vassleproteinkoncentrat, palmolja, kokosolja, kalciumkarbonat, alger, magnesiumhydroxid.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 179 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?