Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Bästsäljarna - nu i ny förpackning och ännu bättre formula!

Hudvårdsserien Toleriane är La Roche-Posays populära produkter för känslig hud som behöver lite extra kärlek. Nu har Toleriane fått en ny look! Och inte bara det, själva formulan har också blivit snäppet bättre.

La Roche-Posay - en hudvårdsserie för alla 

La Roche-Posay är pionjärer inom forskning av hudens mikrobiom, alltså hudens eget osynliga ekosystem av mikroorganismer som håller huden i balans. Den här kunskapen, om de små små mikroorganismerna, använder de som inspiration när nya produkter utvecklas!

För en känslig och intolerant hy

Vi alla har olika hudtyper, och ibland kan huden kan upplevas mer sårbar. Den kan kännas stram, obekväm och även ha en viss stickande känsla. Huden behöver då en daglig hudvård som är särskilt anpassad efter behoven hos de mest känsliga hudtyperna. Toleriane-serien är särskilt framtagen för en känslig och intolerant hy. Produkterna återfuktar och lugnar känslig hud och hud med tendens till allergi. De är inte bara fria från parfym utan även alkohol (ethanol).

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes 20 ml

Toleriane Dermallergo Eyes är en omedelbart lugnande ögoncreme som är speciellt bra när den känsliga huden runt ögonen är skör och stram och har en tendens till rodnad. Den reducerar obehag runt ögonen och är också intensivt återfuktande och testad på hud som har tendens till allergi.

''La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes är den perfekta ögonkrämen som räddar även de torraste ögonen med både fukt + fett och niacinamid som ljusar upp och jobbar på hudens elasticitet.'' Leyglow

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Creme 40 ml

Toleriane Dermallergo Creme är en dagcreme för ansikte och hals. Även den är lugnande när huden känns stram och skör, och väldigt återfuktande. Den stärker också hudbarriären och ger skydd mot yttre miljöpåverkan!

''La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Creme är krämen för alla som önskar något snällt för den torra och känsliga huden.''  Leyglow

Mångas favoriter!

Den snälla men effektiva formulan i Toleriane-serien är utan tvekan anledningen till dess populäritet! Det snackas flitigt om produkterna hos hudvårdsprofiler, inte minst hos hudvårds-gurun Leyla, mest känd under namnet Leyglow. Hon är själv en trogen La Roche-Posay fantast, framförallt när det kommer till deras Toleriane-serie.

Hon berättar själv:

''Toleriane serien är en favoritserie från La Roche-Posay! Liten prislapp men stor effekt på hudens välmående''

Stjärnprodukterna ⭐