Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
 • WaterWipes Nedbrytningsbar Big Pack 9x60 st
 • WaterWipes Nedbrytningsbar Big Pack 9x60 st

WaterWipes Nedbrytningsbar Big Pack 9x60 st

Finns i lager
329 kr
 • Skonsamma för känslig babyhud
 • 100% biologiskt nedbrytbara material
 • Fri från onödiga kemikalier
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

WaterWipes är en mild våtservett som är lämplig för nyfödda och till och med för prematurt barn. Våtservetten består huvudsakligen av 99,9% vatten och en liten mängd fruktextrakt. Trots att den är mild, ren och skonsam är den också väldigt effektiv.

WaterWipes utgör det perfekta valet för att rengöra den känsliga huden hos spädbarn och är ett alternativ till traditionell tvättning med vatten och tvättlapp. Våtservetterna genomgår en sjudelad reningsprocess för att säkerställa att vattnet som används är av högsta kvalitet.

WaterWipes har blivit tilldelade flera utmärkelser för sin rena sammansättning och skonsamma material. De är nu även nedbrytningsbara, vilket gör dem skonsamma både mot barnen och vår planet. Dessutom är de godkända av Allergy UK och Skin Health Alliance.

 • Fri från plast och kemikalier
 • Tillverkade av 100% växtbaserade fibrer
 • Produktfakta
  Varumärke
  EAN
  5099514400159
  Förpackningsstorlek
  9 á 60 st
  Dosering & Användning

  Water Wipes är en naturlig produkt utan konserveringsmedel. Öppnad förpackning bör användas inom 4 veckor. Återförslut förpackningen noggrannt och förvara den svalt.

  Eftersom Water Wipes inte innehåller några medel som binder vätskan till servetten kan det hända att vatten lägger sig i botten på förpackningen. Vänd förpackningen upp och ned och tryck lätt på den ett par gånger för att omfördela vattnet.

  Tänk på att våtservetter inte får spolas ned i toaletten utan slängs i soporna eller kompost. Våtservetten bryts ned på 12 veckor. 

  Innehåll

  Nedbrytningsbara våtservetter med endast två ingredienser: 99,9% vatten och 0,1% fruktextrakt

  Lägsta pris senaste 30 dagarna: 279,65 kr
  Köps ofta tillsammans
  Produktrekommendationer
  Något för dig?