Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • WaterWipes Biodegradable BabyWipes 3x60-pack
  • WaterWipes Biodegradable BabyWipes 3x60-pack
  • WaterWipes Biodegradable BabyWipes 3x60-pack

WaterWipes Biodegradable BabyWipes 3x60-pack

Finns i lager
114 kr
  • Skonsamma för känslig babyhud
  • 100% biologiskt nedbrytbara material
  • Fri från onödiga kemikalier
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Water Wipes Biodergadable BabyWipes är den perfekta lösningen för föräldrar som vill ha en skonsam rengöring av sitt barns hud. WaterWipes innehåller endast två ingredienser och har tack vare sitt rena innehåll och mjuka material har dessa våtservetter fått flera utmärkelser. Dessutom är våtservetterna godkänd av Allergy UK och Skin Health Alliance.

Våtservetterna är speciellt utvecklade för att vara milda och skonsamma mot barnens känsliga hud. De innehåller inga kemikalier eller syntetiska tillsatser, vilket minskar risken för irritation och utslag. I stället är de tillverkade av 99,9% rent vatten och en droppe fruktextrakt.

Water Wipes Biodergadable BabyWipes kommer i en smart förpackning om 60 våtservetter, vilket gör de lätt att ha dem till hands både hemma och på språng. Med 3 förpackningar i varje set får du totalt 180 våtservetter.

Produktfakta
Varumärke
EAN
5099514001486
Förpackningsstorlek
180 st
Dosering & Användning

Water Wipes är en naturlig produkt utan konserveringsmedel. Öppnad förpackning bör användas inom 4 veckor. Återförslut förpackningen noggrannt och förvara den svalt.

Eftersom Water Wipes inte innehåller några medel som binder vätskan till servetten kan det hända att vatten lägger sig i botten på förpackningen. Vänd förpackningen upp och ned och tryck lätt på den ett par gånger för att omfördela vattnet.

Tänk på att våtservetter inte får spolas ned i toaletten utan slängs i soporna. 

Innehåll
WaterWipes har endast två ingredienser och är helt fri från kemikalier. Godkänd av Allergy UK och Skin Health Alliance.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 114 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?