Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • WaterWipes Biodegradable BabyWipes 12x60-pack
  • WaterWipes Biodegradable BabyWipes 12x60-pack

WaterWipes Biodegradable BabyWipes 12x60-pack

Finns i lager
429 kr
  • Skonsamma för känslig babyhud
  • 100% biologiskt nedbrytbara material
  • Fri från onödiga kemikalier
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

WaterWipes är den perfekta lösningen för att hålla den känsliga huden hos spädbarn och småbarn ren och fräsch. Dessa våtservetter har fått flera utmärkelser och har blivit en favorit bland föräldrar tack vare dess rena innehåll och skonsamma egenskaper.

Med en imponerande sammansättning av 99,9% vatten och endast 0,1% fruktextrakt erbjuder WaterWipes en skonsam rengöring utan onödiga tillsatser. Denna enkla och naturliga formulering är särskilt utformad för att vara mild mot den känsliga huden hos barn och bebisar.

Waterwipes har blivit godkända av både Allergy UK och Skin Health Alliance.

Produktfakta
Varumärke
EAN
5099514400012
Förpackningsstorlek
12 á 60 st
Dosering & Användning
Water Wipes är en naturlig produkt utan konserveringsmedel. Öppnad förpackning bör användas inom 4 veckor. Återförslut förpackningen noggrannt och förvara den svalt. Eftersom Water Wipes inte innehåller några medel som binder vätskan till servetten kan det hända att vatten lägger sig i botten på förpackningen. Vänd förpackningen upp och ned och tryck lätt på den ett par gånger för att omfördela vattnet. Tänk på att våtservetter inte får spolas ned i toaletten utan slängs i soporna.
Innehåll
99,9% vatten, 0,1% fruktextrakt
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 429 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?