Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
 • Waterful Plastfria Våtservetter 60 st
 • Waterful Plastfria Våtservetter 60 st
 • Waterful Plastfria Våtservetter 60 st
Vegan

Waterful Plastfria Våtservetter 60 st

Finns i lager
39 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Perfekt för känslig hud: Ditt barns hud förtjänar det bästa. Våtservetter från Waterful är ekologiska och tillverkas av naturliga förnybara växtkällor. Våra oparfymerade våtservetter är allergivänliga och dermatologiskt testade, vilket säkerställer att de är lämpliga för användning på för tidigt födda barns hud och perfekta för nyfödda småbarn.

 • 100 % plastfria våtservetter: Var en del av lösningen, inte en del av miljöförstöringen. Varje våtservett består av en blandning med 50 % cellulosa och 50 % trämassa, vilket gör dem 100 % biologiskt nedbrytbara och 100 % komposterbara – till och med förpackningen går att återvinna!
   
 • 99,9 % VATTEN + TVÅ INGREDIENSER: Våra doftfria våtservetter har inget att dölja. De består till 99,9 % av renat vatten, en gnutta naturligt fröextrakt från citrus grandis (grapefrukt) och natriumbensoat – ett salt av bensoesyra som finns naturligt i tranbär, katrinplommon, kanel och äpplen.
   
 • 33 % Större våtservetter: Större våtservetter betyder färre våtservetter. Rengöring kan vara ett bökigt jobb, och det förstår vi på Waterful. Våra våtservetter är 33 % större än de flesta andra våtservetter, så att de klarar av de tuffaste jobben och samtidigt håller både dig och din lilla bebis rena. 
   
 • Pålitlig: Din bebis hud är vår högsta prioritet. Våtservetter från Waterful är kliniskt testade och vi är stolta partners till AllergyUK, Leaping Bunny och är certifierade veganska. 
Produktfakta
Dosering & Användning
Använd servetterna inom 16 veckor från att förpackningen öppnats. Återslut förpackningen med etiketten efter varje användning.
Innehåll
Aqua 99,9% Citrus Grandis (Grapefruit) seed extract*, Sodium Benzoate. *Innehåller spår av Benzalkonium Chloride
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 39 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?