Tommee Tippee Sangenic TEC Blöjhink & 4-pack Refill
1/2
Tommee Tippee

Tommee Tippee Sangenic TEC Blöjhink & 4-pack Refill

En praktisk blöjhink med 4-pack refill från Tommee Tippee som hjälper dig att hålla lukt och kladd borta. Läs mer
329 kr
(rek.pris 459 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning

En praktisk blöjhink med 4-pack refill från Tommee Tippee som hjälper dig att hålla lukt och kladd borta. Med Sangenic blöjhink snurrar du lätt in de använda blöjorna en och en i en speciell plastfolie. På detta sätt försluts och förpackas varje använd blöja så du slipper lukt och kladd.

Tack vare det patenterade Twist & Seal-systemet slipper du gå många gånger till soptunnan och du har en luktfri blöjhink! När hinken är full, tömmer du den och börjar om. Kassetten med plastfilm kan fyllas på med ett enkelt handgrepp.

Sangenic Refill 4-pack passar till alla Sangenics blöjhinkar. Kassetten har en avancerad anti-bakteriell film i flera lager som stänger inne bakterier och ger ett oslagbart skydd mot lukter. För maximal hygien fortsätter filmen att döda bakterier även efter att blöjan slängts i blöjhinken. Kassetten är väldigt lätt att använda – sätt bara kassetten i toppen av blöjhinken så är den redo att användas direkt.

  • Hinken kommer med en färdiginstallerad refill
  • Blöjhinken rymmer ungefär 28 stycken blöjor
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej! 
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!