Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Blöjhinkar & refill

Blöjor har en tendens att lukta illa och just därför är blöjhinken ett måste i varje hem med småbarn. Blöjhinkar fungerar som luktfria soptunnor och är ofta riktigt snygga. Här kan du köpa snygga, luktfria blöjhinkar från välkända märken som Korbell, Ubbi och Tommee Tippee. Självklar hittar du även kassetter med refill och blöjhinkar med vanliga påsar!

Hitta rätt storlek

En bra blöjhink ska vara lagom stor och få plats med tillräckligt många blöjor. Den ska också få plats i hemmet såklart, utan att ta för mycket utrymme. Det är bra att kolla upp storleken på hinken och se hur många blöjor hinken rymmer. Risken är att du får springa ut och tömma den stup i kvarten om den är för liten. Är den för stor så kanske den rent av inte får plats.

Om du har lite mindre plats så finns små blöjhinkar som passar även för de små badrummen. En av dessa är Korbell Mini, en luktfri och mycket populär blöjhink med kassetter i mindre utförande. Den är dessutom lite billigare än de stora blöjhinkarna och är perfekt för dig som inte lider av att tömma den lite oftare.

Blöjhink med vanliga påsar

Många av blöjhinkarna använder kassetter som packar in blöjorna och minskar lukten. Trots att kassetterna är smidiga så finns det ändå många som föredrar att använda en blöjhink med vanliga påsar.

Ubbis blöjhinkar använder vanliga plastpåsar och kräver inga kassetter. Du använder enkelt de plastpåsar eller tygpåsar du har hemma. Hinken är doftfri tack vare sin struktur i stål med gummipackningar och smarta lock. Ubbi är därför ett miljövänligt och stiligt val för luktfria blöjhinkar!

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
18 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
babyprodukter
blöjor & våtservetter
babyprodukter 18
blöjor & våtservetter 7
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
korbell
tommee tippee
ubbi
korbell 4
tommee tippee 5
ubbi 9
Visa alla
Visa färre