Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
LINICIN 10MIN SCHAMPO 100ML

Linicin 10 min Lusschampo 100 ml

Finns i lager
149 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

En snabb och problemfri process för att effektivt bli av med huvudlössen. Linicin Shampoo innehåller inte gifter eller insektsdödande medel. Det är en naturlig produkt som kväver löss på några minuter i stället för att förgifta dem under loppet av flera timmar. Det innebär att du kan behandla dina barns hår när du badar dem och de kommer knappast att märka att något är annorlunda.

Allt du behöver göra är att tvätta deras hår noggrant med schampot och låta det sitta i under 10 minuter. Därefter är det bara att skölja med ljummet vatten och kamma igenom håret noggrant med en fintandad kam. Upprepa därefter lusbehandlingen efter 9-10 dagar, ifall några gnetter har överlevt och kläckts – detta händer sällan eftersom Linicin schampo förhindrar utvecklingen av gnetter.

Varumärke
EAN
7315697518879
Förpackningsstorlek
100 ml
Dosering & Användning

Behandla med Linicin schampo såhär: 

  1. Skölj håret och se till att det är helt genomblött.
  2. Handdukstorka sedan håret. Använd såmycket schampo som behövs för att täcka hela håret. Massera in noggrant. Se till att det täcker allt hår, ända ner till hårbotten och hela vägen ända ut i hårtopparna.
  3. Låt schampot sitta i under 10 minuter. Dåhar det verkat, dödat alla huvudlöss och förhindrat utvecklingen av gnetter.
  4. Skölj nu ur schampot med ljummet vatten och se till att undvika kontakt med ögonen.
  5. Kamma igenom håret noggrant med en fintandad kam och upprepa hela processen igen efter 9−10 dagar.

​Följ instruktionerna noggrant för bli av med huvudlöss. Den mängd schampo som behövs beror påhårets längd och typ, men en tumregel är att en flaska Linicin schampo räcker till tvåbehandlingar av vanligt, axellångt hår.

Såhär luskammar du:

Följ instruktionerna noggrant för att bli av med huvudlössen. Detta bör göras direkt efter behandlingen.

  1. Se till att kamma håret i ett väl upplyst rum, eftersom du kanske behöver avlägsna eventuella kvarvarande gnetter för hand. Du hittar luskammar här.
  2. Lägg en handduk över barnets axlar. Om ditt barn har långt hår, använd en extra handduk för att fånga upp eventuella löss.
  3. Kamma håret metodiskt från hårbotten till topparna. Kamma från pannan till topparna.
  4. Upprepa processen från nacken för att se till att alla löss avlägsnats. Gnetterna kanske måste avlägsnas för hand.
Innehåll Vatten, kokamidopropylbetain, glycerillaurat, polyglyceryl-3-kaprat, dimetylglutarat, dimetyladipat, laurylglukosid och grapefruktextrakt.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 149 kr