Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Medela 3-in-1 SVART.png

Medela 3-i-1 amnings- och pumpnings-BH svart L

Finns i lager
499 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning

Pumpa och amma bekvämt med Medelas amnings- och pumpnings-BH. 3-i-1-designen gör att den är mångsidig och den är dessutom lätt, har hög andningsbarhet och är utformad med Adaptive Stretch™ som ger en perfekt passform. Med medelhögt till högt stöd håller den flaskor och BH-pumpar på plats.

Denna 3-i-1-BH är utformad för:

• BH-pumpning

• elektriska pumpar

• amning

Handsfree-pumpningen görs smidigt i ett enda steg. Den bekväma designen passar de flesta brösttrattar och BH-pumpar. Den har också hög andningsbarhet och perforerade skumdynor samt har Soft Touch Adaptive Stretch™ för att ge en perfekt passform som växer i takt med att din kropp förändras. Nedfällbara kupor så att du kan njuta av maximal hud mot hud-kontakt medan du ammar. Materialet är certifierat enligt Oeko-Tex® standard 100 och kan tvättas i maskin i upp till 60 ºC. Tillverkad av 94 % nylon och 6 % spandex.

Varumärke
EAN
7612367079389
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning Maskintvätta i varmt vatten, skonsam cykel, använd endast blekmedel utan klor vid behov, torktumla på låg värme, får ej strykas, tål ej kemtvätt. Tål maskintvätt i upp till 60 °C.
Innehåll Innehåll (exkl. dekor): Huvuddel: 94 % nylon 6 % spandex Nedre band: 88 % nylon 12 % spandex Skuminlägg, foder: 100 % polyester Skum: 100 % polyurethan.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 424,15 kr