Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Aquis

Det amerikanska varumärke Aquis har gjort sig kända världen över genom sin unika framställning av handdukar lämpade för håret. Aquis handdukar är vävda med tunna aquitexfibrer som transporterar vätskan och för den genom tyget. Aquitex-tekniken gör att vattnet från håret leds längs med tråden vilket motverkar att handduken blir vattenfylld. 

Med Aquis hårturbaner kan du torka ditt hår upp till åtta gånger snabbare. Aquis för ett friskare, vackrare och starkare hår.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
3 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
borstar & tillbehör
borstar & tillbehör 3
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
alla hårtyper 3
Visa alla
Visa färre

Hårturban från Aquis ger snabbare torktid

AQUIS Lisse Luxe Hair Turban är en hårturban vävd med Aquitex-teknik som gör att den absorberar fukt 6-8 gånger snabbare än en vanlig bomullshandduk. Eftersom håret är som mest utsatt när det är blött kan en kortare torktid hjälpa till att hålla håret friskt och glänsande. Du fäster Aquis turban med en ögla som fästs med knapp i nacken. Detta gör att hårhandduken sitter stadigt och du kan fortsätta med dina morgonrutiner medan håret torkar.

Finns i färgerna Ivory White, Cloudy Berry och Desert Rose.