Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Aptus

Aptus har det mesta för en glad, frisk och välmående hund och katt. De erbjuder produkter för päls och hud, ögon, öron, tänder, leder… Ja det mesta för både hund och katt! Här hittar du till exempel Relax, örondroppar, uribalance och schampo från Aptus!

Allt för välmående hund och katt

Aptus är en del av finska Orion Pharma och har mer än hundra års erfarenhet av näring och hälsa för djur. Orion tillverkar produkter för både djur och människor och håller en ständigt hög kvalitet i allt de gör. Märket Aptus är en samling med produkter för att öka och behålla välmåendet och hälsan hos katter och hundar. Deras slogan är Vet Approved, Pet Approved och syftar på att produkterna ska vara godkända av både veterinärer och djuren som använder dem.

Aptus vet att en djurägare är expert på sitt eget djur och vet själv vad det behöver. Ägaren lever med sin hund eller katt varje dag och vet mycket väl vad de tycker om eller behöver mer av. Därför erbjuder Aptus en mängd olika produkter för att du som ägare ska kunna hittar rätt produkt för just ditt djur och era behov. Många av produkterna går också att kombinera för att hitta rätt för er.

Produkter för hela livet med djur

Produkterna delas upp i så kallade terapiområden, vilket innebär kategorier för vad produkterna används för. Några av områdena är beteende, munvård, mage, hud och päls samt ögon och öron. Alla produkter i alla kategorier är framtagna med veterinärer och farmaceuter för att få pålitliga produkter av hög kvalitet.

För päls och hud finns bland annat schampo och balsam, som detta Detangler balsamspray. Det reder ut tovor och gör pälsen len på både katter och hundar. Torr och känslig hud kan du enkelt behandla med Aptus Derma gel som återfuktar huden och lindrar klåda och irritation.

Aptus Relax är små tuggbitar som kan hjälpa till att lugna stressat beteende hos hund och katt. Tuggbitarna är små och brukar uppskattas av de flesta fyrbenta. De ger med fördel 30 minuter före en stressig situation, som transport, besök hos veterinär eller fyrverkerier. Om ditt djur varit stressat kan det ha förlorat både vätska och energi. Komplettera gärna med vätskeersättningen Aptus Nutrisal vid sådana tillfällen, samt vid varma temperaturer eller fysisk aktivitet.

Många hundar och katter lider av tandsten och dålig munhälsa. Det är viktigt att du som ägare hjälper ditt djur att hålla en god munhälsa. Aptus Bucadog är en tandkräm för hundar, speciellt utvecklad för att vara enkel att använda. Till katt finns Aptus Bucacat som också fungerar som en välsmakande tandkräm. För hundar finns också Bucadog Chew, välsmakande tuggbitar som stärker munnens eget rengöringssystem.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
27 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
foder & tillskott
fästingar löss & loppor
leder & muskler
magproblem hos djur
munvård för djur
pälsvård
tassar & klor
ögon- och öronbesvär hos djur
foder & tillskott 14
fästingar löss & loppor 1
leder & muskler 3
magproblem hos djur 2
munvård för djur 4
pälsvård 4
tassar & klor 1
ögon- och öronbesvär hos djur 5
Visa alla
Visa färre
Djurslag 0
Mina val
hund
häst
katt
hund 23
häst 1
katt 14
Visa alla
Visa färre