Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Comfort Zone Active Pureness Mask 60 ml
  • Comfort Zone Active Pureness Mask 60 ml
30%
Vegan

Comfort Zone Active Pureness Mask 60 ml

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
395 kr
276,50 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Active Pureness Mask är en krämig lermask baserad på grön och vit lera som har en porsammandragande och rengörande effekt på porerna. Masken absorberar talgöverskott vilket bidrar till att huden blir matt, klar och porerna förminskas. Med hjälp av ingredienser som mangostan har masken en antibakteriell effekt vilket är bra för att motverka aknebakteriens tillväxt. Kaolin och Bentonit är vita leror som är kända för sin matterande och absorberande effekt på huden, hela 17% av innehållet i masken är vit lera. Den gröna leran har en djuprengörande, balanserande effekt. Den gröna leran är mycket mineralrik och har en förmåga att binda till sig toxiner från huden vilket gör att leran har en lugnande och detoxande effekt på huden. Masken gör underverk på stressad och obalanserad hud med inflammationer och pormaskar. 94% ingredienser från naturligt ursprung. Vegansk.

För vem: Active Pureness Mask passar en fet, oren, igentäppt och aknebenägen hud.

Styrkor: Matterande. Rengörande effekt på pormaskar och stressad hud. Unisex.

Produktfakta
Varumärke
EAN
8004698179682
Förpackningsstorlek
60 ml
Dosering & Användning
Applicera en riklig mängd Active Pureness Mask i ansiktet efter rengöring och toner. Masken ska täcka ansiktet och ligga på i ca 10 minuter innan den tvättas av med ljummet vatten. Använd gärna en ansiktshandduk för att få bort all mask från ansiktet. Rekommenderas att användas ca 2 gånger i veckan.
Innehåll
AQUA / WATER / EAU, PROPANEDIOL, KAOLIN, BENTONITE, BEHENETH-25, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PARFUM / FRAGRANCE, CELLULOSE GUM, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL, SODIUM PHYTATE, GARCINIA MANGOSTANA PEEL EXTRACT.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 276,50 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?