Vegan
Cicamed ASD-kit
1/1
Cicamed

Cicamed ASD-kit

Kit med de tre produkerna i serien Cicamed ASD. Läs mer
299 kr
(rek.pris 399 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Kit med de tre produkerna i serien Cicamed ASD.

Cicamed ASD Active Cleansing Gel är en djuprengörande och pH-balanserad ansiktsrengöring framtagen för fet och blandad hy som lätt får finnar. Hjälper till att ta bort orenheter, förebygga uppkomsten av finnar och akne och att balansera talgproduktionen utan att verka uttorkande för huden. Gelen innehåller glykolsyra som exfolierar det översta hudlagret och salicylsyra som löser upp tilltäppta porer. Med aloe vera, trollhassel och vitamin B som återfuktar och lugnar huden och motverkar irritation, samt mentol som ger en svalkande känsla.

Cicamed ASD Active Moisturizer är en lätt ansiktskräm som balanserar och vårdar fet hy och blandhy som lätt får finnar. Krämen har en lätt och silkeslen formula och är utvecklad för att förebygga uppkomsten av orenheter, reglera talgproduktion och dämpa rodnad utan att verka uttorkande för huden. Innehåller salicylsyra som löser upp tilltäppta porer och zink och vitamin A som absorberar överflödigt sebum, förfinar porerna och hämmar de bakterier som orsakar orenheter. Kan användas både som dag- och nattkräm.

Cicamed ASD 3-in-1 är en trippelverkande punktbehandling som snabbt och effektivt reducerar finnar samtidigt som den motverkar ärr och missfärgningar. Cicamed ASD är snabbverkande och kan synligt reducera storlek och rodnad på orenheter. Hjälper hudens förnyelseprocess och motverkar märken efter finnar. Innehåller salicylsyra 2%. Utvecklad i samarbete med svenska läkare.

Kitet innehåller produkter i ordinarie storlek.

Innehållsförteckning Dosering & användning

Köps ofta tillsammans

Varumärke Cicamed
Kategori Ansikte > Ansiktskräm > Dagkräm Ansikte > Ansiktskräm > Nattkräm Ansikte > Akne Ansikte > Ansiktsrengöring Professionell Hudvård
EAN 7340042400462
Förpackningsstorlek
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej! 
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!