Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Andreas favoriter för ett fylligare & tjockare hår

Nioxin har funnit inspiration i förstklassig hudvård för att leverera en avancerad behandling mot tunnhårighet. Hårbottnen är som en förlängning av huden i ansiktet och kräver samma uppmärksamhet och omsorg. Nioxins produktsortiment är utformat för att stärka, ge näring och reparera håret från grunden. Nedan hittar du Andrea Norrmans must-haves! 🧖🏼‍♀️

Här hittar du hela sortimentet från Nioxin.

Rabattkod: Andrea25

* 25% på allt från Nioxin. Erbjudandet gäller 3/3 t.o.m 17/3 och kan ej kombineras med andra rabatter.

Vackert hår börjar i hårbotten

Nioxins produkter är för dig som vill uppgradera din hårrutin och få tjockare och fylligare hår! De innovativa NIOXIN 3-Part System paketen bygger på metoder som hämtas från avancerad hudvård. Baserat på din hårtyp och tunnhet kan du välja från mellan 6 olika serier. Varje kit innehåller ett schampo för att grundligt rengöra hårbotten, ett balsam för att optimera hårets täthet, samt en leave-in hårbottenbehandling för att optimera hårdiametern. 

Men! Hårvård är inte bara schampoo och balsam - här tipsar Andrea om produkterna för en fulländad hårvårdsrutin!

Nioxin Loyality Kit System 5 - för fint, tunt kemiskt behandlat hår

Andrea använder sig av det innovativa Nioxin Loyalty Kit System56, speciellt utformat för dig med fint, tunt och kemiskt behandlat hår. Passar även dig som har extra torrt/skadat hår. Denna kompletta 3-stegs behandling omfattar tre professionella hårvårdsprodukter, vilka tillsammans arbetar för att behandla och ge dig märkbart tjockare och fylligare hår! Nioxin Hair System minskar håravfall genom att stärka och skydda mot skador och slitage.

Nioxin Cleanser 5 - En djuprengöring som tar bort överskottstalg och orenheter från både hårbotten och håret.

Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner - Ett lätt balsam som appliceras i hår och hårbotten för att ge fukt till både hår och hud.

Nioxin Scalp Treatment 5 - Denna treatment stimulerar tillväxt genom ökad blodcirkulation, detta kan ge en temporär rodnande effekt och värmande känsla vid applicering.

Fördelar & egenskaper:

 • Resultat efter bara 30 dagar kontinuerligt användande (30 gånger).
 • Dermatologiskt testat and Kliniskt bevisat att vara mild/ snäll mot hårbotten.
 • Upp till 91% minskat håravfall på grund av breakage.

Nioxin Diaboost Treatment - för fylligare hår!

Diaboost är en DIAMETER-boostbehandling som ökar de befintliga hårstrånas tjocklek, för ett hår som ser fylligare ut. Denna innovativa behandling penetrerar håret, skyddar mot slitage och gör att håret kan växa och bli längre. Håret blir hanterbart, fylligare och märkbart tjockare efter bara en behandling. Produkten appliceras direkt i hårbotten på rent och fuktigt hår!

Fördelar:

 • Märkbart tjockare hår efter bara en användning.
 • Ökar befintliga hårets diameter och gör befintliga hårstrån tjockare.

Nioxin Thickening Spray - för tjockare & fylligare styling!

Nioxin Thickening Spray skapar en känsla av tjockare och fylligare hår. Denna professionella stylingprodukt adderar textur, fyllighet och lyft till ditt hår. Dessutom skyddar sprayet hårstået från miljöskador. Sprayas genom rent och fuktigt hår, från rötterna till topparna.

Egenskaper & fördelar:

 • Adderar textur, fyllighet och lyft.
 • Teknologi som arbetar både inuti och utanpå håret.
 • Skyddar håret mot miljöskador.
 • Lätta polymerer omsluter varje hårstrå för en kontrollerad look med lätt stadga.

Nioxin Night Density Rescue - nattserum

Nioxin Night Density Rescue är en intensiv behandling som effektivt ökar hårets täthet genom att minska håravfall associerat med hårbottens ytoxidering. Nioxydine24-teknologi är en kraftfull blandning av antioxidanter kända för att neutralisera fria radikaler. Produkten har en lugnande doft för natten.    

Egenskaper & fördelar:

 • Nioxin leave-in-nattserum är beprövad och ökar hårets täthet på två månader och ännu mer effekt efter tre månader.
 • Nattserum mot håravfall.    
 • Med den revolutionerande NIOXYDINE24-teknologin som innehåller kraftfulla antioxidanter, neutraliserar vi oxideringsskador i hårbotten.    
 • Minskar inverkan av hårbottnens oxidering.

Spana in Andreas stylingfavoriter!

Stylingprodukter från Nioxin ger dig fylligare, tjockare hår samtidigt som de vårdar ditt hår och hårbotten. Med Nioxin är ingen frisyr förbjuden!

Nioxin Thermal Actice Protector - Skydd för hår som stylas med värmeverktyg

Skydda håret mot slitage och håravfall med Nioxin Therm Active värmeskydd. Denna spray är framtagen för att användas både på fuktigt och torrt hår för att skydda håret i samband med användande av värmeverktyg. LightPlex-teknologin hjälper till att skydda håret mot håravfall på grund av slitage.

Egenskaper & fördelar:

 • Värmeaktiverad skyddsspray för glansig och flexibel effekt.
 • Vetenskapligt utformat för att öka hårets diameter.
 • Hjälper till att skydda mot håravfall orsakat av slitage.
 • Gör att håret känns friskt och lätt.

Nioxin Instant Fullness Torrschampo - för en fräsch, nytvättad känsla!

Nioxin Instant Fullness Torrschampo är utvecklad med en speciell formula som fräschar upp håret och får det att se tätare och fylligare ut. Som en del av Nioxin professionella produktserie för fylligare hår absorberar detta torrschampo upp olja från hårbotten och ger en fräsch nytvättad känsla.

Egenskaper & fördelar:

 • Fräschar snabbt upp håret. 
 • Gör håret tätare och fylligare. 
 • Dermatologiskt testad formula för känslig hårbotten.

Nioxin Niospray Extra Hold - för en fylligare frisyr som håller längre!

Nioxin hårspray med ProThick-teknologin ger maximal stadga för ett tjockare, fylligare hår. Denna dermatologiskt testade professionella hårspray hjälper till att ta hand om hår som börjar bli tunnare, utan att äventyra frisyren. 

Fördelar & egenskaper:

 • Maximal stadga för ett tjockare, fylligare hår
 • Skyddar hårets densitet.