Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Adapt Anti-Stress flytande 500 ml

Adapt Anti-Stress flytande 500 ml

Finns i lager
248 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Adapt Anti-stress innehåller ashwagandha, som hjälper till att bibehålla kroppens motståndskraft mot stress samt till känslomässig balans, kamomill som bidrar till bibehållen lugn sinnesstämning samt extraktet ADAPT232-S med adaptogenerna rosenrot, schisandra, rysk rot kombinerat med pantotensyra. Pantotensyra och magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning, *rosenrot och schisandra stödjer kroppens förmåga att hantera stress. Rysk rot bidrar till att bibehålla mental och fysisk energi.
Varumärke
EAN
7392213680005
Förpackningsstorlek
500 ml
Dosering & Användning Omskakas, 20-40 ml per dag. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll Svartvinbärskoncentrat, mörk sirap, stabiliseringsmedel (glycerol), Ashwagandaextrakt (Withania somnifera), kamomillextrakt (Matricaria chamomilla), magnesium, arom (svartvinbär), pantotensyra (vitamin B5), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), extrakt av rosenrot (Rhodiola rosea), extrakt av schisandrabär (Schisandra chinensis), extrakt av rysk rot (Eleutherococcussenticosus).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 248 kr