ACO SUN LOTION SPF50+
1/1
ACO

ACO Sun Lotion SPF50+, 200ml

Skydda huden från solen med ett solskydd från ACO! Det är viktigt att skydda huden från solens UVA- och UVB-strålar för att undvika solskador, för tidigt åldrade till följd av för mycket solexponering och i värsta fall hudcancer. Läs mer
169 kr
(rek.pris 199 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Skydda huden från solen med ett solskydd från ACO!

Det är viktigt att skydda huden från solens UVA- och UVB-strålar för att undvika solskador, för tidigt åldrade till följd av för mycket solexponering och i värsta fall hudcancer. Med Aco Sun Lotion SPF 50+ får du ett solskydd med hög solskyddsfaktor. ACO sollotion absorberas snabbt i huden utan att kännas kladdig, ger huden ett omedelbart skydd mot solens strålar och ger samtidigt huden en långvarig och intensiv återfuktning.

Vad gör ACO Sun Lotion SPF50+ så bra?

ACO solskydd med hög SPF är ett måste för den känsliga nordiska hyn. ACO Sun Lotion SPF50+ innehåller ACOS Triple Moist Complex som är en intensivt fuktgivande ingrediens som både skyddar och återfuktar på djupet. ACOs solskydd är helt fri från alkohol och färgämnen, är extra vattenresistent, oparfymerad och dermatologiskt testad.

Vem kan använda ACO Sun Lotion SPF50+?

ACO sollotion passar alla hudtyper, både vuxna och barn, och ska användas på kroppen.

Applicera ACO Sun Lotion SPF50+.

Applicera rikligt över hela kroppen innan du exponerar dig för solen och sedan varje till varannan timme. Har du badat, svettats eller handdukstorkat dig är det extra viktigt att smörja in dig igen. Tänk på att inte applicera för lite då det kan reducera solskyddet.

Tänk på!

Vistas inte i solen när den är som starkast mitt på dagen och komplettera solskyddet med t ex. en solhatt eller tröja för att ge ett extra skydd från solens strålar.

Innehållsförteckning

Köps ofta tillsammans

Varumärke ACO
Kategori Hud > Solskydd för kroppen Hud
EAN 7319861018394
Förpackningsstorlek 200 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!