ACO SUN LOTION SPF15
1/1
ACO

ACO Sun Lotion SPF15, 200ml

Det är viktigt att skydda huden från solens UVA- och UVB-strålar för att undvika solskador, för tidigt åldrade och i värsta fall hudcancer. Läs mer
119 kr
(rek.pris 149 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Det är viktigt att skydda huden från solens UVA- och UVB-strålar för att undvika solskador, för tidigt åldrade och i värsta fall hudcancer. Med Aco Sun Lotion SPF15 får du ett solskydd med hög solskyddsfaktor. ACO sollotion absorberas snabbt i huden utan att kännas kladdig och ger huden ett omedelbart skydd mot solens strålar.

Vad gör ACO Sun Lotion SPF15 så bra?

ACO solskydd är ett måste för den känsliga nordiska hyn. ACO Sun Lotion SPF15 innehåller ACOS Triple Moist Complex som är en intensivt fuktgivare som både skyddar och återfuktar på djupet. ACOs solskydd är extra vattenresistent, oparfymerad och dermatologiskt testad.

Vem kan använda ACO Sun Lotion SPF15?

  • ACO sollotion är speciellt framtagen för känslig hud.

Applicera rikligt över hela kroppen innan du exponerar dig för solen och sedan varje till varannan timme. Har du badat, svettats eller handdukstorkat dig är det extra viktigt att smörja in dig igen även om du smörjde in dig ca 10 minuter tidigare. Tänk på att inte applicera för lite då det kan reducera solskyddet. Komplettera med ACO Sun Face i ansiktet för ett optimalt skydd över hela kroppen.

Tänk på!

Undvik solen när den är som starkast mitt på dagen, kl 11-15, och komplettera solskyddet med t ex. en solhatt eller tröja för att ge ett extra skydd från solens strålar.

Innehållsförteckning

Köps ofta tillsammans

Varumärke ACO
Kategori Hud > Solskydd för kroppen Hud
EAN 7319861018424
Förpackningsstorlek 200 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!