ACO SUN KIDS PUMP SPRAY SPF30
1/1
ACO

ACO Kids Active Sun Spray SPF30, 175ml

Skydda ditt barns känsliga hud med ACO Kids Active Sun Spray SPF 30! Solens strålar är skadliga för ditt barns hud så fort de blir exponerade för solen, därför är det viktigt att du smörjer in huden regelbundet och varje gång ni lämnar hemmet. Läs mer
122 kr
(rek.pris 159 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Skydda ditt barns känsliga hud med ACO Kids Active Sun Spray SPF 30!

Solens strålar är skadliga för ditt barns hud så fort de blir exponerade för solen, därför är det viktigt att du smörjer in huden regelbundet och varje gång ni lämnar hemmet. ACO Kids Active Sun Spray SPF 30 är ett solskydd som är speciellt framtagen för att ta hand om barns känsliga hud.

Vad gör ACO Kids Active Sun Spray SPF 30 bra?

Detta solskydd är i sprayform för att snabbt absorberas av huden utan att kännas kladdig. Solsprayen är vatten- och sandresistens för långvarigt skydd med fotostabila UV-filter som ger ett omedelbart skydd mot UVA- och UVB-strålar.

Applicering:

Det smarta munstycket kan vinklas åt alla håll för en smidig applicering över hela kroppen. Du kan även använda ACO Kids Active Sun Spray SPF 30 på våt hud.

Vad innehåller ACO Kids Active Sun Spray SPF 30?

Detta solskydd för barn innehåller ACO:s Triple Moist Complex som ger ett långvarigt skydd samtidigt som det hjälper huden att hålla sig återfuktad. Sprayen är fri från både alkohol och färgämnen, är dermatologiskt testad och är helt oparfymerad för att passa den känsliga huden.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke ACO
Kategori Barn & Förälder > Solskydd för barn Barn & Förälder
EAN 7319861018592
Förpackningsstorlek 175 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!